Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mikor érdemes elköltözni a...

Mikor érdemes elköltözni a szülök melöl faluhejről más városba és önállóan élni egyedül ?

Figyelt kérdés

Adott a lehetőség hogy elköltözzek a szüleimtől és önállóan próbáljak meg egy új életet élni. Ezzel annyi a baj hogy teljesen egyedül vagyok , nincs barátnőm se.22 éves vagyok és nem tudom eldönteni .

Ti mit lépnétek a helyembe ?

Ki mikortól kezdett önnálósodni?

2021. febr. 16. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Persze, hogy igaza van.

Ezért pontozták le a hülyék, mert nem tudják elviselni, hogy más előrelátóan gondolkozik.

Kérdező!

Csak úgy ne induljál neki a bizonytalannak, mert beláthatatlan költségeid lesznek.

2021. febr. 16. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg nem kell félni lépni. Az önállósodás a fontos és nem lesz egyszerű nem ez a könnyebb út de nem mindig a könnyebb út a helyes.

Ki kell próbálni, ha nem állod meg a helyed albérletbe vagy egyedül akkor visszatérsz szülőkhoz.

Nem kell parázni én is egyedül vagyok és vagyunk így sokan, ismerek huszonéves lányokat is akik megalltak a helyüket, sokan külföldön is megoldották ez az élet rendje.

2021. febr. 16. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

T.Kérdező!

Egy dolgot tarts szem előtt!

Egyszer élsz!

Megpróbálod, küzdesz, tapasztalsz és vagy sikerül vagy nem!

De 15 év múlva csak akkor mondhatod el magadról, hogy Te mindent megtettél, ha megpróbálod. Ha nem akkor életed végéig enni fog, hogy nem próbáltad meg. Még az esélyét se adtad meg annak, hogy sikerüljön.

Ha nem jön össze mi történik? Max hazamész, erőt gyüjtesz. Tudod hol hibáztál, mi akadályozott és a következő könnyebb lesz.

Én úgy vágtam neki az életnek, 19 évesen (bentlakásos suli után), hogy nem voltak szülők (se barátnő) egy út volt. Előre. Nem volt hova visszamenni.

Soha ne hagyd, hogy visszafogjanak!

2021. febr. 16. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Minél előbb, ha menni akarsz és teheted.

Ha még gyerek akarsz lenni és sokat hazajárni, segítséget igényelni, akkor ne túl messzi menjél!

Milyen bevételed van?

2021. febr. 16. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Ja, és mi az a lehetőség, ami most adódott és nem valószínű, hogy később is lesz?
2021. febr. 16. 21:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Egyéni válalkozó vagyok már 3.éve lassan!

Sikerült félre tennem egy kisebb összeget abból sokáig tudnám fent tartani magam és közbrn dolgozom is !

Mimt itt irásban is irtátok meg kell próbálni.Mivel igazság szerint egyszer élünk,viszonylag korban is vagyok hozzá igy 22évesen,és persze ott is megismerhetek új embereket és hátha lessz egy normális barátnőm akivel boldogok lehettünk. Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz ! :)

2021. febr. 17. 07:28
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Pont ideális korban és helyzetben vagy hozzá. A megtakarításodat a kezdeti költségek után próbáld meg visszapótolni, megtartani, azért ne azt csináld, hogy kiszakadva fél év alatt felélsz mindent, bár gondolom nem is ez a terv. A városból is ugyanúgy hazajárhatsz, találkozhatsz az otthoniakkal, nem baj, ha az elején majd még gyakrabban igényled. Ha pedig nagyon nem jön be, később megpróbálhatod újra.
2021. febr. 17. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!