A tulaj miért nem akar abba belemenni, hogy lecseréljek pár bútort saját költségemen?
Te kivettél egy lakász. Butorozva. Feltételezem,megnézted a lakást, mielőtt kievetted. A bútorokat is. Elfogadtad. Nincs okod reklamálni. Ha vmi nem tetszik, akkor megnézés után kellett volna továbbállni.
Én most adtam ki egy lakást. Bútorozatlanul. Így is hirdettem, és a hirdetésbe beleírtam, hogy a bérlő dolga a bebútorozás. Volt olyan, aki megnézte, és csodálkozott, hogy nincsenek bútorok. Volt olyan, aki nyafogott, hogy ő most anyagilag nem tidja megengedni magának, hogy bútort vegyen, legalább pár alapbútort vegyek a lakásba. Mondtam, hogy nem. Így hirdetem, ilyen bérlőt keresek. Elbúcsúztunk egymástól. Végül olyan vette ki, aki most bútorozza be. Neki kifejezetten jól jött egy bútorozatlan lakás, ő pont olyat keresett. Találkozott az igénye a kínálattal. Ha te saját bútort akarsz, miért veszel ki egy bútorozott lakást?
"Lehet, hogy ragaszkodik a bútorokhoz, emlékek fűzik hozzájuk."
???
Akkor miért "más lakásában" tárolja? :D
Ez nem másnak a lakása, mert ez a bérbeadó tulajdona! T tulajdoni lapja van rá a Földhivatalban.
Más dolog, hogy valakin ek "kölcsön adta" térítés fejében. Ez nem törvénybe ütköző cselekedet.
Nyilván azért raktam idézőjelbe, mert tisztában vagyok vele, hogy a tulajdonos a tulajdonos... de másvalaki lakik benne életvitelszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!