Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit lehet tenni ha az albérlet...

Mit lehet tenni ha az albérlet beengedő csengője minden hajnalban és éjjel szól?

Figyelt kérdés

Sose látok senkit miutan cseng az a hang ami azt jelzi h helyes a kód, de világít a lampa a folyoson amit manualisan kell felkapcsolni.

Minden kora reggel es hiaba megyek le mire leerek ninxs ott senki:(

Sose adtam meg a kodot masnak es az elozo bérlő se

2021. aug. 27. 05:42
 1/9 anonim válasza:
100%

Valószínűleg valami álltalános kód, amit pl. a postás is használ. Vagy több lakás kapott azonos kódot, véletlenül.

A megoldás: új kód beállítása. SZAKEMBERREL!

2021. aug. 27. 06:01
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Létezik olyan hogy valaki bújkál más lakásában.Padlástér pl.

Tegyél fel kamerát

2021. aug. 27. 06:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szól a csengő, világít a lámpa. Tuti, hogy vki használja a kódot, és bejár vele. Nem szellem kapcsolgatja a lápát sem... Ételfutár? Vagy vmelyik szomszéd? Változtassatok kódot. Beszéljetek a tupajja.
2021. aug. 27. 06:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Etel futar hajnali 5kor? Postassal mar beszeltem, nem ok azok
2021. aug. 27. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Heti ebédes ételfutárra gondolok. (Interfood, teletál, gastroyal, stb) Hozzánk jött ételfutár reggel fél 7kor. És nem mi voltunk az elsők neki aznap. Ebédet 11ig mindenhova ki kell vinnie. Korán kell kezdeniük...
2021. aug. 27. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hajnali 5-kor jön a Teletálas rendelésem, mindig csippan, már nem ébredek fel rá. Valószínűleg ilyenről lehet szó, de amúgy mindegy is. Írták már előttem: szólj a tulajnak, hogy cseréltessen kódot.
2021. aug. 27. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor szól a csengő. Csak egyszer kellene hajnalban lemenned időben, és kifigyelni olyan helyről, hogy ne lásson...
2021. aug. 28. 04:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Valtoztass kodot.

Kukas is akkor jar. Meg az etelfutarok.

2021. szept. 3. 00:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs olyan hely ahol ne latna es fiatal lany bagyok nem fogok egyedul ejjel lemaszkAlni
2021. szept. 3. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!