Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol tudnék kiadó szobát...

Hol tudnék kiadó szobát keresni, ahol nincsen szerződés? Avagy merjek tanévet passzíváltatni, vagy sem? 20/F

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok, Budapesten a BGE-re fogok járni (nemzetközi tanulmányok). Anyukám Siófokon, apám pedig Szentendrén lakik, akivel viszont nagyon rossz a viszonyom, nem is tudok hozzá menni, ha akarnék se. Sürgősen keresek valami nagyon kicsi, olcsó, és szerződés mentes kiadó szobát. Azért nem akarok szerződést, mert azt sem tudom, menni fog-e az egyetem, és mert ki tudja, lesz e digitális oktatás, mert akkor lehetnék anyámnál. Azon is gondolkodom, hogy passzíváltassak egy évet, és dolgozzak, de félek, annyira kiesnék ebből a tanulás feelingből, hogy utána nem mennék vissza.

2021. aug. 25. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

A szerződés a te érdeked is.

Határozatlan idejűt próbálj kötni!

2021. aug. 25. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Hát én nagyon nem értem, hogy miért lenne jó neked szerződés nélkül. Köss szerződést egy hónap felmondási idővel, aztán ha nem jön be a dolog, hamar elköltözhetsz.
2021. aug. 25. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
A BGE külker környékén szoktak apróhirdetéseket kirakni az oszlopokra, már ilyen 40 ezer per hónapért. Ha 2 hónap a felmondás akkoris maximum 80 ezret buksz, az a mai világban már nem egy nagy összeg..
2021. aug. 25. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Mennyit fizetnél érte?
2021. aug. 25. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

A te igenyed az airbnb tudja. Napokra veszed berbe.

A vegen 1 honap alatt 3-5x dijat fizetsz ki.

2021. aug. 26. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

szerzodes nelkul nem fog kiadni senki semmit neked

Az alberleti szerzodes mindket felet vedi.

Olyan szerzodest koss, amiben ahogy irtak hatarozatlan ideju, azza barmikor felmondhatod eljohetsz.

legtibb helyen kernek kauciot, de nem mindegy hogy az 3 havi vagy 2 havi vagy akar csak 2 heti. Az se mindegy azt le lehet-e lakni a vegen stb.

Inkabb kerdezz korbe ismeretsegi korben, hogy ugyan mutassak mar meg az alberleti szerzodesuket,hogy hogyan nez ki, mikvannak benne es mire kellene odafigyelned.

a covid miatt ugyis a lakast/szobat kiadok is lehet mas hozzaallasuak most. hiszen mi van ha az egyetem 6het mulva bezar esdigitalis oktatas lesz stb.

Nyugodtan lehetsz oszinte is, hogy te kifejezetten 2 honapra keresel alberletet, vagy beigerheted, ha hamarabb felmondod mint amiben megallapodtok, akk9r keresel te uj berlot es ugy engedekenyebbek lesznek.

de 20 eves fiut szerzodes nelkul kizart hogy barholszivesen latnanak...bocs.

2021. aug. 26. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!