Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki lehet jönni ebben az...

Ki lehet jönni ebben az esetben 250 ezerből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most készülök életem első albérletbe, 250 ezer nettó fizum van, az albérlet 130 ezer, a rezsi 20-30 között mozog majd. Ebből a pénzből ki lehet jönni kellemesen és nem nyomorogva vagy alacsonyabb költségű albérletet lenne érdemes keresnem ?

Köszönöm a válaszokat !

22/N

2021. júl. 29. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ennyit keresek, de nekem nem lenne kényelmes, mert félrerakni nem nagyon lehetne belőle és pl egy váratlan betegség is tízezreket visz el... Nekem szerencsém volt, mert 120ezret fizetek rezsivel 1,5 szobás lakásra (panel). Szerintem érdemes lenne még keresgetned, ha van időd és nem sűrgős a költözés.
2021. júl. 30. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
3as hát ha a dm-ben vásárolsz tisztítószert behunyt szemmel, ahol köztudott hogy minden máshol olcsóbb, akkor ne csodálkozz ha nem tudsz félretenni. Aldi, lidl, eco family, penny és pénzed is marad.
2021. júl. 30. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!