300e Ft-ból meg lehet élni egyedül albérletben?
100-120e + rezsi, esetleg +parkolóhely
Nettó 300e-et keresek. Bútorozatlanul, vagy minimálisan bútorzva szeretnék kivenni valamit.
Van egy kutyám, meg egy ősrégi kocsim. Ennek szereltetésére is szeretnék minden hónapban kicsit félre tenni. Ehhez jönnének még a saját plussz rezsi költségeim: telefon, net, nyugdíj biztosítás, autó biztosítás.
Kajára mindennel együtt (kutya kajával együtt) úgy kb 80e költenék, ja jól néztem.
Az a helyzet, hogy most fogok kilépni egy 13 éves kapcsolatból. Évekig közös volt a kassza. A végére már nem, de sokminden fizetett.
Akárhogy számolok, nem jövök ki 300e-ből.
Vagy valamit nem jól nézek/számolok?
Egy fürdőkádas lakásnak mennyi a rezsije télen és nyáron?
Fűtés mivel mennyi szokott lenni? Nekünk kandallónk van, így nem tudom.
Kicsit félek egyedül belevágni így. Nem szeretnék fizetőképtelen lenni.
Lakótársat meg így a harmincas éveimben meg már nem szeretnék.
Ha már van kocsid, akkor már inkább külső kerületekben nézelődj minigarzonok után, ott legalább nem kell a parkolóhelyért fizetni. Az lenne a legjobb, ha 100 alatti albérletet találnál, mert akkor talán tudnál félretenni. Én biztosan szüneteltetném egy ideig a nyugdíjbiztosítást, mert bármikor történhet valami a kocsival vagy a kutyával, egyiket sem fogod tudni 20 ezer alatt megúszni, így kb sosem fogsz tudni félretenni.
Jelenleg én is ennyit keresek és nem fizetek albérletet és kocsim sincy, de még így is nehezen jövök ki a fizumból (eü problémák miatt magánorvosok, esti OKJ tanfolyam). A kajám meg a kutyakaja meg ugyanannyi, mint neked. Szóval ha bármi közbejön, akkor necces lesz kifizetni, úgy hogy ne legyél 0-n a hó végén. Az is jó lenne, ha tudnál olyan munkahelyre váltani, amihez nem kell kocsi, az már havi +50 ezer vagy esetleg egy olyan munkát keresni, ahol 50-el többet keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!