Ausztriában hány ember lakhat 1 szobás lakásban? SOS , van korlátozva?
Ha valóban felújítjákakkor havi 75 euro plusz szerintem apróság....
Én tuti nem laknek csedva helyen... sütő... egyebek nélkül!
Kérdező erre ne is gondolj, Ausztriában nincsenek lelakott olcso lakások, Ausztriában nagyon szigorúak a szabályok.
Ha mégis találsz én biztos nem raknek egy centet sem egy lelakott lakásba, erre vár a tulaj, találjon valami madarat aki felujítja az ő házát méghozzá ingyen (Mármint ha lenne ilyen, de tudjuk Ausztriában nincsenek ilyenek)
Semmiképp se költsd saját pénzed más lakására. Mármint a lakbéren túl.
34, olvasd el újra!
Nem a bérlőkkel akarják megcsináltatni, hanem a tulaj. Ezért kérne egy évig kicsit magasabb bérleti díjat.
Konkrétan egy példa az árakra (habár nem az, amit keresel), egy kétszobás lakás havi bérlete 800 Euró, egy háromszobásé meg 900, ugyanabban a házban. (A lányomék most költöztek oda)
Ebböl is láthatod, hogy eggyel több szoba nem sok árkülönbséget jelent.
Persze, ha az egyszobás 20 négyzetméteres lyuk, a kétszobás meg 56 négyzetméteres lakás sokkal jobb helyen, akkor nagy különbség lesz, de föleg az alapterület meg a környék miatt.
Kérdező, konkrétan melyik városban/faluban kerestek...???
Mert akkor célirányosan lehetne rákeresni, hogy egy akármilyen kicsi, de kétszobás mennyivel lenne drágább. Tuti, hogy nem a duplája, ahogy már az előttem szólók is leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!