El akarok költözni itthonról, mik az első lépések amiket meg kell tennem?
Figyelt kérdés
Romániai magyar vagyok, anyámmal élek, itt dolgozom de nem birok már vele élni,egymás agyára megyünk.Szeretnék egyetemre menni Debrecenben ezért ott szeretnék addig is dolgozni valamit.Tanácsokat várnék az albérletkeresés és a munkakereséshez.Bármit nagyon szivesen meghallgatok.2021. febr. 25. 02:32
1/25 anonim válasza:
Kezdésnek legalább pár százezer forinttal rendelkezzél
2/25 A kérdező kommentje:
Van félretett pénzem de miért kellene olyan sok százezer forint? Munkát és albérletet keresek.
2021. febr. 25. 03:36
4/25 anonim válasza:
ja és, ha kovid karanténbe kerülsz, akkor sem kapsz pénzt senkitől és az albit, kaját magadnak kell fizetni
5/25 A kérdező kommentje:
Ezekkel azthiszem számoltam. :)) Más, bármilyen tippet meghallgatok.
2021. febr. 25. 03:53
6/25 anonim válasza:
1. megnezed a szemelyi igazolvanyodat, hogy elmultal-e 18 eves.
2. megcsinalod az 1. pontban foglaltakat.
3. addig ismetelgeted az 1. es 2. pontot, amig azt nem latod, hogy legalabb 1 nappal elmultal 18 eves.
4. megnezed a bankban, hogy van-e 3 havi kauciora es az elso havi berleti dijra penzed. Plusz kajara addig, amig nem kapsz fizut.
5. addig ismetelgeted a 4. pontot, amig nem teljesulnek a benne irtak.
7/25 anonim válasza:
Ahh, kihagytam az egyetemi tandijadat...
8/25 A kérdező kommentje:
Nem értem mi szükség van erre a flegma stilusra de mindenesetre igy is megszeretném köszönni a segitségedet kedves idegen.
2021. febr. 25. 03:58
9/25 anonim válasza:
Mert általában 2 havi kauciót szoktak kérni, ami mondjuk egy 100 000 Ftos albinál azt jelenti h egyből 300 000 Ft-t fizetsz, és még nem fizetted a rezsit, nem vettél élelmiszert és még ki tudja milyen és mekkora fizetni való lenne csak az első hónapban. Az meg hab a tortán, hogy nem tudod pontosan mikor találsz majd munkát, lehet 1-2 hét vagy 1-2 hónap de akár hónapokig lehetsz munkanélküli, közben meg ugye a csekkek jönni fognak
10/25 anonim válasza:
Ennyi barmot..
Debrecen elég drága hely pont az egyetem miatt.
Próbálj meg a környéken keresni olcsóbb helyet, ahonnan busszal be lehet járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!