Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ekkora probléma, hogy...

Tényleg ekkora probléma, hogy 22 évesen el akarok költözni itthonról?

Figyelt kérdés

Édesanyámmal élünk ketten, saját állásom van, normális keresetem, s gondoltam elmegyek egy albérletbe, mert nem akartam már nagyon tovább itthon lakni.

Amikor ezt felvetettem / közöltem, akkor olyan szinten kiakadt amire nem is számítottam. Zsarolni kezdett, fenyegetőzni öngyilkossággal, elhordott mindennek, hogy én mekkora egy aljas szemét vagyok és minden amit el tudtok képzelni.

Csak én nem értem, hogy miért olyan nagy baj, hogy egy "felnőtt" ember saját életet szeretne kezdeni? Ez normális?

2019. márc. 3. 20:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem, pont az ellentéte. Nem tudja elfogadni, hogy felnőttél.
2019. márc. 3. 20:14
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Aki öngyilkossággal fenyegetőzik ilyen szituációban az csak érzelmileg akar zsarolni.

Anyád vagy nem tudja elfogadni, hogy felnőttél és érzelmileg függ tőled, vagy pedig azzal, hogy elmennél rosszabb helyzetbe kerülne.

2019. márc. 3. 20:21
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Fél az egyedülléttől. Persze ő is tehet arról, ha a gyerekével való életet választotta, ahelyett, hogy élettársat keresett volna magának.
2019. márc. 3. 20:22
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is fél anyàd az egyedüllét től.

Az öngyilkossàgal való fenyegetőzés pedig csak azért van,mert tehetetlen.

2019. márc. 3. 20:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, fél, hogy egyedül marad. Próbáljatok beszélni erről mégegyszer, nyugtasd meg
2019. márc. 3. 20:32
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Nyugi nem lesz öngyilkos de mindig előadja ha költöznél ha randid lenne stb tipikus egyedül álló nő aki a fiát a férjének eltartójának nézi..
2019. márc. 3. 21:20
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Anyukád viselkedése abnormális.

Pont emiatt MINDENKÉPPEN költözzél el!

Ha ezt nem tennéd, a párkapcsolataidat is ugyanilyen érzelmi zsarolással akarná majd tönkre tenni.

2019. márc. 3. 21:39
 8/15 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő:

Egy ilyen volt már... Mindennek elhordta, meg elkezdte, hogy ő az anyám hozzá bármikor mehetek, de a párom egyáltalán nem biztos, hogy fix... Stb... S kb ezek miatt is lett vége... S akkor meg nyilván örült magának, hogy igaza lett...

2019. márc. 3. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Állj oda elé, és nyugodtan mondd el neki, hogy nem hagyod el, gyakran meg is fogod látogatni, de felnőttél, ideje függetlenedned.
2019. márc. 3. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Egy ilyen volt már... Nincs több kérdésem,30 évesen is anyuci bábja leszel,nő nélkül..
2019. márc. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!