Tényleg ekkora probléma, hogy 22 évesen el akarok költözni itthonról?
Édesanyámmal élünk ketten, saját állásom van, normális keresetem, s gondoltam elmegyek egy albérletbe, mert nem akartam már nagyon tovább itthon lakni.
Amikor ezt felvetettem / közöltem, akkor olyan szinten kiakadt amire nem is számítottam. Zsarolni kezdett, fenyegetőzni öngyilkossággal, elhordott mindennek, hogy én mekkora egy aljas szemét vagyok és minden amit el tudtok képzelni.
Csak én nem értem, hogy miért olyan nagy baj, hogy egy "felnőtt" ember saját életet szeretne kezdeni? Ez normális?
Aki öngyilkossággal fenyegetőzik ilyen szituációban az csak érzelmileg akar zsarolni.
Anyád vagy nem tudja elfogadni, hogy felnőttél és érzelmileg függ tőled, vagy pedig azzal, hogy elmennél rosszabb helyzetbe kerülne.
Szerintem is fél anyàd az egyedüllét től.
Az öngyilkossàgal való fenyegetőzés pedig csak azért van,mert tehetetlen.
Anyukád viselkedése abnormális.
Pont emiatt MINDENKÉPPEN költözzél el!
Ha ezt nem tennéd, a párkapcsolataidat is ugyanilyen érzelmi zsarolással akarná majd tönkre tenni.
Utolsó kettő:
Egy ilyen volt már... Mindennek elhordta, meg elkezdte, hogy ő az anyám hozzá bármikor mehetek, de a párom egyáltalán nem biztos, hogy fix... Stb... S kb ezek miatt is lett vége... S akkor meg nyilván örült magának, hogy igaza lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!