Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ekkora probléma, hogy...

Tényleg ekkora probléma, hogy 22 évesen el akarok költözni itthonról?

Figyelt kérdés

Édesanyámmal élünk ketten, saját állásom van, normális keresetem, s gondoltam elmegyek egy albérletbe, mert nem akartam már nagyon tovább itthon lakni.

Amikor ezt felvetettem / közöltem, akkor olyan szinten kiakadt amire nem is számítottam. Zsarolni kezdett, fenyegetőzni öngyilkossággal, elhordott mindennek, hogy én mekkora egy aljas szemét vagyok és minden amit el tudtok képzelni.

Csak én nem értem, hogy miért olyan nagy baj, hogy egy "felnőtt" ember saját életet szeretne kezdeni? Ez normális?

2019. márc. 3. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%
Remélem azért még nem mászott rád,ezek a nők betegek,a pasi hiányt a fiaikal potolnák,menekülj..
2019. márc. 3. 22:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Ilyesmi azért nincs.

De akkor a válaszokat olvasva kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye.

Már kezdtem azt hinni.

2019. márc. 4. 12:38
 13/15 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
0%

Anyud nem normális, ha ilyenekkel fenyegetőzik.

Én elköltöznék.

2019. márc. 10. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel felnőtt, ha elköltözöl, hanem ha meg tudod oldani pl. ezt a helyzetet is úgy, hogy minden érintett számára a lehető legkisebb fájdalommal járjon.
2019. márc. 16. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
De amígy csak "fenőtt" vagy (idézőjelben), addig jobban teszed, ha otthon maradsz..
2019. márc. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!