Probléma, hogy vezetni akarok? Ilyen háttérrel?
Szerinted Budapesten minden autós halálos balesetet akar elkövetni amit csak és kizárólag te tudsz megakadályozni ?
Na elárulom, nem így van.
Senki nem hal meg senki nem akar megolni .
Én kettébontanám a kérdést úti cél szerint:
- külvárosokban természetesen rengeteg időt nyerhetsz az autózással, így abszolút megèrtem a célkitűzésedet. Nagyon előnytelen egy családi viszonyban,, ha ennyire nem bíznak benned, bár magam is láttam már ilyet és számomra nehéz ezt hová tenni. Bizonyítsd be nekik, hogy jó vagy!
- belvárosban teljesen felesleges autózni, sok időt nem nyersz vele, csak elbåszod a pénzt és a levegőt is rontod. Ahova el tudsz jutni metróval vagy villamossal, oda menj továbbra is azzal. A kocsit többnyire le tudod tenni a külső végállomások közelében (többnyire ez is fizetős, de meg mindig olcsóbb így) és beutazol tömegközlekedéssel.
Mindenesetre a fokozatosság fontos, először nyugis környéken vezess, de soha ne csak az ismert helyeken, hanem akár szándékosan is menj kerülővel, hogy szokjad az idegen helyen és helyzetekben való vezetést. Aztán keresheted a kihívásokat, útépítések, hülye kereszteződések, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!