Jelenlegi helyzetben mennyire rossz környék a 8.kerület
Magdolna utca?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami bátor ember ezt leszögezem.
Rengeteg lakást néztem, kihagyva a 8.kerületet. De mivel sehol nem jött össze ott is körbe néztem. Sok rosszat hallottam róla de az nem most volt. Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye a Magdolna utcáról. Pozitívumként láttam, hogy a Corvin csak 10bperc gyalog. De egy elég sebezhető embernek tartom magam. Megnéztem nappal késő délután és este is. Volt egy két érdekes arc de semmi több. Persze ez csak 3 alkalom.
Nincs nagy bajom Józsefvárossal, vannak szép részei, de a Magdolna utcát én sem javasolnám. Régies, szegényes, sok a rettenetes állapotú ház. De ha csak albérlet, és nem nagyon omladozó a ház, akkor nem fogsz belehalni, megkéselni nem fognak, max. lesz egy díler a szomszédban:D
2021. febr. 22. 23:47
4/10 anonim válasza:
Nagy ott a szegénység, utcán méla részegek, ezért széthordják az utcai kakit.
És van ott egy új építésű társasház, de pont a leggyengébb szakaszon.
Én min. 3-400 méterrel arrébb mennék, nem oda.
Vannak a Magdonnanegyednek is százszor jobb részei.
2021. febr. 23. 01:14
5/10 A kérdező kommentje:
Szép a lakás a környékhez képest elég tiszta is. Mármint a lépcsőház. A közvetlen szomszédok is elég rendesek. Csak maga a környék aggasztott.
2021. febr. 23. 02:38
6/10 anonim válasza:
En inkabb szobat berelnek a korutra nyilo hszban barhol vagy a koruton beluli reszen . Egy barmilyen kicsi sotet szoba inkabb,mint a Nepszinhsz utca meg a Corvin negyed csupa cigany varos resz. Majd joidoben jonnek tomegevel az utcara,ilyenkor nincsenek lennt. Majd kesobb jusson ez eszedbe.
2021. febr. 23. 03:50
7/10 anonim válasza:
A Tömő utcán laktam 2 évig. Nő vagyok, későn jártam haza munkából mégsem történt semmi bajom. Ha teheted inkább arrafelé nézelődj, mi 90+ rezsiért béreltü a másfél szobás lakásunkat, az még elég elfogadható ár volt érte. Bár tény, hogy a ház meg a lakás nem volt a top állapotban. Az utcán volt ordítozás de semmi több, sosem ért semmi atrocitás.
2021. febr. 23. 19:49
8/10 anonim válasza:
7-es:
rejtett erőforrás vagy? a saját fajtájukkal azért jobban bánnak, ha odamegy egy hófehér ember lehet megkérdezik tőle van e egy szál cigije és megkèselik
2021. febr. 24. 17:56
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelent a rejtett erőforrás. Ha arra érted nem vagyok kisebbségi. Fehér bőrű, kicsi vékony nő vagyok.
2021. febr. 24. 19:26
10/10 anonim válasza:
Senki nem fog megkéselni, bár nyilván pesti viszonylatban nem számít jó helynek. Gondolom nem is egy vagyon a bérleti díj.
A Tömő utca sem egy elit környék, de félned nem kell sehol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!