VIII. kerület, Szigony utca, Magdolna negyed környékén keresek 1 szoba albérletet! Hol találok?
Aki esetleg tud ilyen lehetőséget, pü-ben is írhat!Az olx-et, ingatlan.hu-t ismerem. Azon kívül kellene valami jó albérlet lelőhely!Vagy aki személyesen tud kiadó szobát, az lenne a legjobb.
Persze, lehet más utca is,lényeg, hogy 8.kerület vagy környéke legyen.
Jó szar környék, gondold át.
Rólad mit lehet tudni? Ismeretlenül senki nem fog szobát ajánlani.
1-es válaszolónak: Rendes, dolgozó,leinformálható,tiszta,nemdohányzó,nem alkoholizáló,minden káros szenvedélytől mentes,egyedülálló,korrekt férfi vagyok.
Aki komolyan ajánl valamit, természetesen még bővebben írhatok magamról.
Én nem félek tőle! Hallottam,hogy sokan félnek tőle,de számomra ez pont jó, megnéztem a google street wieven is és nagyon szimpatikus! Olyan kell, ahol van Net és kábel tv.
Bérleti díj:max 30 ezer Ft.
Még ezek a helyek megfelelők, ahova költöznék:
-Orczy tér
-Kálvária tér
-Diószeghy utca
-Magdolna utca
-Mátyás tér
-Teleki tér
Ajánlom még a figyelmedbe a Hős utcai 'lakótelepet', az Illatos úti lakótelep (dzsumbuj) sajnos nagyon fogy.
Troll vagy életunt vagy?
7-es. Egyik sem vagyok.
A Hős utcai lakótelepen hol tudok szobát bérelni? Vagyis hol van a Neten? Aki tud ilyet. légyszi püben küldje el, mert én nem találok ilyet a Neten! Kösz!
A Hős utca annyira elit környék, hogy egy élhető albérlet árából ott már szinte vehetsz is egy lakást.)))
Mondjuk egy alagsori, lepusztult lyukat, nulla közművel.
Amúgy még az utcalistát is lopta. :P
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!