Bp Magdolna utca milyen?
Figyelt kérdés
Nagyon sok rosszat olvastam róla,de állítólag mostmár egész jó,ki van takarítva és sokkal jobb a biztonság is (ki lettek telepítve a bajos alakok). Ott találtam albérletet egyetemhez,de nem tudom mit gondoljak. Főleg esténként fogok csak hazajárni,ezért is parázok kicsit.2014. aug. 25. 15:18
1/2 anonim válasza:
Nekem nincs róla közvetlen tapasztalatom. De múltkor a villamosról azt láttam, hogy most már a Teleki téren van nagyon sok gyanús elem. A Magdolna utcai megállónál átlagos (fehér) emberek szálltak le. De ez délután volt. Én ettől függetlenül nem szívesen mászkálnék ott éjszaka.
2/2 anonim válasza:
A Baross utcához közelebbi része nem gáz, de nem értem ezt a nagy 8.ker. parát, a 7.ker. egyes részei ezerszer ocsmányabbak és a népek is. A 8.kerrel egy baj van, hogy lassan megy a rehabilitáció és emiatt elhanyagoltnak tűnik a környék. Egyébként a romák sem csinálnak semmi rosszat, laknak itt zenészcsaládok, egyes fiatalok meg olyan BMW-vel járkálnak, hogy az ember esze megáll. Élik az életüket, bevásárolnak, viszik a gyereket oviba..nem kell túlzásokba esni. Én a 7.ker. Wesselényi utcán rendszeresen félek sötétedés után, míg a Barosson végigsétálok hajnali 1-kor úgy, hogy 1-2 ember mászkál és csak rendőröket látsz, ahogy sétálgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!