Hogy lehet kirakatni ilyen albérlőt?
Nem gondolnám, hogy a reggel 7 körüli tevékenykedés a ház körül, azon kívül, hogy téged zavar, bűn lenne. Nem mindenki kezdi a napot 8 órás ébredéssel. Nekem például reggel 7-re melóba kell érnem, és ha lenne kutyám, muszáj volnék kiengedni előtte, hogy elvégezze a dolgát, le tudjam mozgatni, stb., akár érdekel, hogy tetszik a szomszédnak, akár nem.
Sajnos vannak olyan dolgok, amiket el kell tűrni, meg kell tanulni elviselni, nem csak értünk él minden más ember. Meg nem kellene ordenáré módon, fenyegetőzve kioktatni senkit, hogy hogyan kéne élnie az életét, mert megzavarta az idilli kis életünket. Sokkal többre lehet menni egy kis kedvességgel.
Ez meg, hogy a minősítgeted, kritizálod a másikat úgy, hogy valószínűleg nem is ismered őket, inkább le se írom, hogy mennyire alja tulajdonság.
Meg szerinted putriban élnek. Egyrészt, honnan tudod, másrészt, mivel nem kis hangot adhattál a nemtetszésednek, nem brahiból, hanem kényszerből tarthatják bent a kutyákat. K*rva nagy meló lehet ám két nagyobb testű kutya után takarítani, miután kint hóban, sárban, porban játszanak, utána meg be kell őket engedni, nehogy meghalld, hogy ugatnak kettőt. Te meg leputrizod. Ügyes vagy, jár a keksz. Azon meg még fel is nevettem, hogy "ránk szellőztetik a bűzt".
Azért nem ért veled egyet senki, mert csak te nem látod a fától az erdőt. Itt jelenleg te vagy az, akit az összes többi "szomszéd" utál, csak képtelen vagy belátni és elfogadni, mert egy olyan buborékban élsz, ahol csak a te véleményed az igaz és sérthetetlen, mindenki más le van sz*rva.
Te meg csak nem vagy képes felfogni, hogy pattanj már le a szomszédodról, keress másik hobbit. Remélem rád való hivatkozással fognak elmenni az albérlők a tulaj meg majd beköltöztet egy igazi problémás családot hasonló mentalitással, 5 hangos gyerekkel meg 9 ugatós kutyával.
Hidd el roppant idegesítő főleg home officeban azt hallgatni egy megbeszélés közepén hogy a szomszéd kölykök ordítanak mint a sakál. Mit lehet ez ellen tenni? Hívjam rá a gyámügyet? Hát nem, keresek egy csendesebb szobát és elnézést kérek a munkatársaimtól. Örülj neki, hogy nem 7/24ben vannak kint a kutyák és éjszaka tudsz pihenni mert a kertes övezetekben nagyon gyakori, hogy az egész éjszakát végigugatják a kutyák
Kiscsillag, szerinted miért tették át a kukát az ablakod alá? Az udvart meg így is rendeltetés szerűen használják, ha hiszed, ha nem. Az meg nettó nevetséges, hogy a "fák ágairól fújja át a szél a szemetüket". Gondolom itt a falevelekre gondolsz, de hogy ezt jogi útra terelni...
Szerintem ne vergődj itt tovább, mert egyre kínosabb olvasni a gyökérségeidet. Ha valóban jogi úton van az ügy, akkor minek bizonygatsz a neten vadidegen embereknek? Legyél boldog, hogy tönkreteszed 2 ember életét
Én normális embernek tartom magam. Amikor átlóg a szomszéd fája akkor becsengetek és megkérdezem, hogy nem baj-e ha levágom. :D 2 perc alatt megoldom, de legközelebb én is inkább lefotózom és járok feljelentgetni meg bíróságra.
Ja, nem. Nekem van munkám, magánéletem és hobbim is.
"Csak kötözködtök", ez jó volt. Szerinted csak poénból ecseteljük 11 oldalon keresztül, hogy hány sebből vérzik a történeted? Neked még mindig nem jutott el az agyadig és annyira vagy képes, hogy "csak kötözködtök" majd mondod tovább a sok badarságot. Olyan kéréseid, vagyis inkább követeléseid vannak, amik épeszű emberben meg sem fogalmazódnak.
Borzasztó unalmas és ingerszegény életed lehet, ha ilyeneken izzadsz, hogy a szomszéd beindította a kocsiját. Már ott tartunk, hogy átfújja a szél a levelet meg a kipufogógázt.
Neked kéne egy tanyára költözni, ha minden zavar, ami körülötted történik. Nem érzed kicsit szánalmasnak magad? Egy egészen kicsit se?
Ügyvéd helyett egy jó pszichológust fizess inkább, garantálom, hogy többre mész vele. Ezt most jóindulatból, halál komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!