Hogy lehet kirakatni ilyen albérlőt?
Nem értem. Ha 2 külön udvar van, akkor mi a probléma?
Csináltass nagyobb kerítést.
Szerintem itt ti vagytok az összeférhetetlenek, nem a "senkiházi" albérlők, akiknek amúgy ugyanannyi joga, mint egy tulajdonosnak vagy egy jelzáloghitelesnek adott esetben ;)
Tehát a szomszéd a saját (albérletének) udvarán kutyákat tart, családi házas övezetben. Azt írod, nem lakásba való... De hát kertes családi házban tartja... Meg ne viccelj már, hogy a szomszéd udvarán lévő kutya olyan büdös, hogy te nem tudsz otthon megmaradni. A mi szomszédunkban is van kutya, sosem éreztem a szagát.
Húzz fel a kerítés elé valami elválasztót, hogy ne lehessen átlátni, akkor mindenkinek nyugta lesz.
Az a probléma, hogy rettegésben él a kislányom, nem tud koncentrálni az óráin, nem tudja kipihenni magát. Hogy nem tudjuk kipihenni magunkat mi sem, mert az ablakunk alatt ugatnak a kutyák.
Az a probléma, hogy az egészségre ártalmas ez az állapot, a kutyaürülék meg a vizelet. Hogy kirohadnak a növényeink és a rákkeltő pala miatt is veszélyben vagyunk. Egyszóval hogy nem tud alkalmazkodni és zavar
Ha a kislányod retteg a kutyáktól (akikhez mellesleg oda sem tud menni), akkor vizsgáltasd ki, mert valami nem stimmel vele, pláne ha emiatt koncentrálni sem tud a suliban!
Mitől ártalmas az egészségdre a kutyaszar, amit mellesleg a TE ELMONDÁSOD SZERINT is összeszednek?
Baromi jó orrod lehet, ha az összeszedett kutyaszarnak érzed a bűzét. A kutyapisiben pedig nincs ammónia, ergo azt sem érezheted, kivéve ha átlag feletti a szaglásod.
Én is sokszor felkelek szombaton 8 előtt, mert a szomszéd kölke kint visítozik a kertben. Jelentsem fel?
A te gyereked visítozására sem kíváncsi senki, mégis el kell viselnie mindenkinek, akkor viselj el te is másokat!
Szerintem fejezd be a kötekedést másokkal és mások kukkolását is, mert egyszer emberedre akadsz és valaki jól szájba fog verni. Aztán majd rohangálhatsz a rendőrségre.
Ezt még mindig nem értem... A szomszédban vannak kutyák, kerítéssel elválasztva és a kislányod így is rettegésben él? Fura... Mondjuk remélem ti mindig minden esetben csendben vagytok és soha semmilyen életjelet nem adtok magatokról a szomszédoknak :))
Az ugatásra hivatkozva talán lehet csendháborítással élni, mást nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!