Szerintetek sem normális helyzet ennyi idősen elköltözni?
18 éves vagyok, végzős diák, még érettségi előtt betöltöm a 19-et. Érettségi után levelezőn szeretném elvégezni az egyetemet munka mellett. Ez akkor is így lenne, ha nem akarnék elköltözni, de mégis el szeretnék. Van egy komoly kapcsolatom, egy megbízható, talpraesett, törekvő, már kereső barátom. Egy olyan helyre költöznénk, ahol nem kell lakbért fizetni, mert direkt fiatalok számára van, hogy el tudjanak indulni a saját életük útján. A barátom már nagyon költözne, és az igazat megvallva én is, mert minden könnyebben megy nekem, ha vele lehetek. Ha vele kelek fel reggel és tudom, hogy este is együtt fekszünk le, akkor az olyan energiát ad nekem, hogy sokkal inkább hatékony amit csinálok. Amúgy is nehezen bírom, hogy csak a hétvégét töltjük együtt, pláne, hogy csomószor azokra a napokra is van terv, így nem lehetünk kettesben. Így a hétvége is szabad lehetne néha, mert eleve együtt lakunk és nem igényelném annyira a hétvégi együttlétet.
Pénzből kijönnénk, csak az ő fizetéséből is, de természetesen én is dolgoznék.
Anyukám ezt nagyon ellenzi. Szerinte túl fiatal vagyok. Pedig szerintem nem feltétlen, mert sokan költöznek el érettségi után. Azt mondja, hogy a beleegyezése nélkül fogok elköltözni, ha költözök, mert ő ezt nem támogatja.
Ekkora nagy baj, ha az ember korábban akar saját lábra állni?
Mit gondoltok?
"Egy olyan helyre költöznénk, ahol nem kell lakbért fizetni, mert direkt fiatalok számára van, hogy el tudjanak indulni a saját életük útján"
.
Hát mit kell fizetni?
Nem, nincs tele kisebbségivel. Teljesen átlagos fiatal párok vannak ott. Nincs olyan hogy nem költöznek ki, mindenkinek 5 évig van lehetősége ott élni.
De értékelnék ha a kérdésre válaszolnátok. Nem az a lényeg, hogy hova költözök.
Tesom is elkoltozott igy a baratjahoz erettsegi utan, aztan 1 ev utan visszakoltozott. Lakva ismered meg a parodat.
A koltozes nagyon maceras, sok penzbe kerul. Ha a baratod kozel lakik es tudtok talalkozni napi szinten, vagy legalabb nehany alkalommal egy heten akkor felesleges koltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!