Mennyire igaz, hogy Budapesten irreálisan magasak a bérleti árak?
Nekem több lakásom is ki van adva Budapesten (egyet sem örököltem, és kis faluból jöttem, alkalmazottként kidolgoztam a belem hogy magas fizetésem legyen, közben jól bántam a pénzügyeimmel, és meg tudtam őket venni).
Szerintem értékének megfelelő, reális áron; mások szerint alacsony, "piaci árnál" olcsóbban.
De az hótziher, hogy a kérdezőnek nem adnám ki akkor se, ha a jelenlegi bérleti díjuk duplájáért sem!
A általános bunkóság és visszaszájalás az, ami nálam meghúzza a határt.
22: gyanítom, ez az a kérdező, aki volt már egyetemista lány, vállalkozó, jó ég tudja, mi.
Visszatérő motívum, hogy "nagy a tulajok arca, majd jól letöri őket a járvány, örülnek, ha találnak bérlőt".
Tudjuk :-)
#23:
Oh értem. Régi felhasználó vagyok, de nem járok ebbe a témakörbe annyira gyakran.
Akkor már értem, hogy miért debil szegény kérdező...
22-es voltam.
"irreálisan sok vagy annak tűnik. Ki tudnám fizetni, de elvből nem adnék ennyit érte"
Nos ez szerencse, mert ebben az esetben csak rajtad múlik a költözés.
#26/Kérdező:
Ha tőlem elmennek a bérlőim, az nekik lesz rosszabb. Nálam olcsóbban nem fognak tudni ilyen minőségű lakást találni.
Illetve jóban vagyok mindegyikükkel. Tisztán mondhatom, hogy "összebarátkoztam" az összes bérlőmmel. Ha ILLEDELMESEN (NEM "megalázkodva", csak szimplán normálisan) megkérdezik/megkérnek, hogy fizethetnének-e kevesebbet, akkor szubjektív mérlegeléssel, de szinte biztos, hogy megengedem. Volt már rá példa nem is egyszer.
Messze nem "aranytömböt" fizetnek.
22-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!