Egyedül bevállaljam az albérletet?
Ahol párom él, oda nem szeretnék vissza menni, de neki kényelmes ott, így ő nem szeretne albérletre pénzt kidobni, amit megértek, de én még nem szeretnék vissza menni különböző okok miatt.
A családom is ellenzi az albérletet.
Igazuk van, pénz kidobás stb...ezekkel tisztában vagyok, de a jelenlegi szobámban nem férek el, sok a cuccom és szeretnék végre egy saját kis kuckót.
Tehát:Ingatlant nem tudok venni, egy szobát nincs értelme bérelni, ahol idegenekkel kell lakom, így muszáj vagyok albérletbe menni.
Amit Kinéztem tökéletes egy pár számára, közösen nem is lenne vészes a bérleti díj, de egyedül kell mennem, így sanszos, hogy hónap végére higy fogok kijönni.
Nem tudom bevállaljam-e.
Álmaim lakása, szükségem van a helyre, egyszerűen nem férek már a szobámban, annyi cuccom van és vágyok egy igazán önálló, külön életre.
Ha egyedül laksz, mért tartanál fenn és bérelnél két fős lakást?...
Válassz egy egy főset!
1. Anyádéknál szorongsz vagy selejtezel.
2. Kisebb lakást keresel vagy távolabb olcsóbbat.
3. Keresel egy nem idegent, hogy ketten béreljétek.
A párodat dobd ki.
Nem teljesen értem a szitut. Külön laktok, mégis a párod? Ő hol lakik, az anyjánál? Miért nem akar veled közös háztartásban lakni? Bérelnél egy lakást 2 személyre, hátha meggondolja magát?
Ha van hol laknod akkor ne berelj lakast. Nagyon sok penzt elvisz.
Inkabb sporolj es a paroddal ha komolyabbra fordul a dolog akkor vesztek kozosen egy lakast.
Ha nem akarsz a parodhoz koltozni, gondolom az anyjavel el, akkor berelj raktarat a cuccaidnak vagy egy garazst es elj a csaladodnal.
En 26 eves koromig a szuleimmel laktam, utani tobb mint fel evig anyosomeknal voltunk a felesegemmel, aztan 2 ev alberlet utan lett sajat hazunk. Viszont a 2 ev alatt rengeteg penz elment alberletre. Osszeget nem irok mert nem Magyarorszagon bereltunk de az a penz sokat segitett volna hazvasarlasban es most kevesebb lenne a torlesztonk a hazra.
Ha 80.000ert berelsz lakast az kozel 1 millio evente, 2 ev utan 2 millio.
Ha a parod is felretesz ennyit mivel nem fizet alberletet akkor 4 millioval indultok ha kozosen vennetek lakast.
Ennyi penzzel csak kaptok hitelt.
9: Javaslom a Kérdezőnek felvértezni magát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!