Vissza kell fizetni a CSOK-ot, ha valaki bevállalja a 3 gyermeket, de később kiderül, hogy orvosi okok miatt ez nem jöhet össze?
Bocsánat első vagyok. Most olvastam hivatalos helyen, hogy a lombik próbálkozások is csak a büntető kamat alól mentesítenek, tehát ha igazolják, hogy próbálkoztak még úgy is annyiszor, ahányszor a TB finanszírozza, de úgy se sikerült, a támogatást vissza kell adni csak nem büntetnek.
Csak akkor nem kell visszaadni, ha halva született a 24. hét után a gyermek, vagy elhunyt a házastárs vagy lerokkant a házastárs vagy az első megszületett gyerek fogyatékos lett.
Szerintem amúgy ez rohadt jó! Így nem tudnak vele visszaélni az olyanok mint akiket említettél, hogy tudja hogy nem lehet gyereke, felveszi a lét, aztán 10 év múlva széttárja a kezét, hogy mi nagyon akartuk, de hát kiderült nem lehet, köszi az új házat!
Aki szerint meg szemétség meg nem tehetnek róla, annak meg erről annyit, hogy nem kötelező felvenni előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!