Tiszadob-ról vélemények?
Ha jól tudom, ott van valami árvaház, vagy mi.
Milyen lehetne? Keleti országrész, kis település. Csóróság és cigányok.
Én semmi esetre se költöznék oda. Akkor már inkább Sopron, vagy Szombathely,ahonnan adott esetben,ha megtanulsz jól németül(vagy ha már tudsz) át lehet járni a "sógorokhoz", vagyis Ausztriába, akár ingázóként, vagy egy kisebb dobbantóval akár ki is lehet költözni.Persze lehet keleten állatokat tartani, de azt vedd figyelembe, hogy 1. már kismillióan csinálják ott ezt(tutira nem te leszel az első) 2. nem véletlen, hogy annó Oláh Ibolya is pont onnan "dobbantott" a reflektorfénybe. Neki mázlija volt, mert tehetséges.
Én a helyedben, mégegyszer mondom, ha most ezért-vagy azért nincs lehetőséged külföldre költözni, akkor Nyugat-Magyarországon maradnék, vagy max. felköltöznék Pestre.
De elsősorban mennék Ausztria, Németország, stb. fele. De a magam élete kapcsán abban is biztos vagyok, ha a szüleim meghalnak, azonnal itthagyom - de még édesanyám halála napján- Szombathelyet. Nekem ez is állóvíz.
Nem költöznék oda.
Vannak ott rokonaim,de ők is csak azért,mert nem tudják fillérekért sem eladni a házukat.
Házak nagyon olcsók,munkalehetőség nulla,segélyenélők rengeteg, bűnözés, ovoda,iskola tele kisebbséggel, orvosi ellátásról ne is beszéljünk.
Állatot tartani lehet,de csak ha őrzöd 24/7-ben,mert ellopják.
Tiszavasvár 16 km, Tiszaújváros 32,Nyíregyháza 45 km.
Tiszaujba jár jabilos busz,de éhbérért dolgoztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!