Nyolckerről vélemények (előzményt lent olvasd)?
Nem értem, hogy mi a kérdés...
A cigányok ilyenek, igen. Üvöltöznek. De ha csak simán beszélnek az is hangos. Én a Baross utca végén lakom, ott is szinte minden este van valami ordiblás. Hát ez van...
Amúgy a közlekedés tényleg jó :-)
2. vagyok
Egyszer régebben már éltem 4 évig a kerületben és most ismét 3,5 éve itt lakok. Eddig személy szerint engem semmilyen attrocitás nem ért. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni őket, ha "észre sem veszed" őket, akkor ők sem téged. Nem lehet, hogy mindig nagyon megbámulod ezeket? Ilyen szempontból olyanok, mint a vadállatok - ne vedd fel velük a szemkontaktust. Ennyit tudok tanácsolni. Sajnos ők nem fognak kulturáltan viselkedni...
7.!
Én ugyan nem a kérdező vagyok, hanem az egyik válaszoló. Szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha tudok.
Sajnos nem egy leányálom a környék, én ha tehetném, elköltöznék az ilyen helyről. A közlekedés tényleg jó és a 9-esről sok tisztességes ember száll le minden nap. De azért a folyamatos ordibálás / ugatás miatt nem lehet leányálom. Van benne túlpörgés is egy kicsit pontosan a sztereotípiák miatt, de jobb félni, mint megijedni.
Így 3 év távlatából (most nézem az üzeneted keltezését) érdekelne, hogy változott-e a helyzet, feltéve, ha maradtál a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!