Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egyedül bevállaljam az albérle...

Egyedül bevállaljam az albérletet?

Figyelt kérdés

Ahol párom él, oda nem szeretnék vissza menni, de neki kényelmes ott, így ő nem szeretne albérletre pénzt kidobni, amit megértek, de én még nem szeretnék vissza menni különböző okok miatt.

A családom is ellenzi az albérletet.

Igazuk van, pénz kidobás stb...ezekkel tisztában vagyok, de a jelenlegi szobámban nem férek el, sok a cuccom és szeretnék végre egy saját kis kuckót.

Tehát:Ingatlant nem tudok venni, egy szobát nincs értelme bérelni, ahol idegenekkel kell lakom, így muszáj vagyok albérletbe menni.

Amit Kinéztem tökéletes egy pár számára, közösen nem is lenne vészes a bérleti díj, de egyedül kell mennem, így sanszos, hogy hónap végére higy fogok kijönni.

Nem tudom bevállaljam-e.

Álmaim lakása, szükségem van a helyre, egyszerűen nem férek már a szobámban, annyi cuccom van és vágyok egy igazán önálló, külön életre.

2020. dec. 27. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A barátodnak ez kényelmes, majd a te albérletedben lógna állandóan ingyen.

A cuccaim miatt biztos nem bérelnék lakást :D havi 80-100 ezer kiadás legalább, azzal a pénzzel akár újra is veheted a sok kacatot. Ér neked évi egy millát hogy a cuccaidnak bérelj egy lakást, amik könnyen lehet hogy összesen nem érnek annyit?

2020. dec. 28. 10:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen a cuccaim miatt.

Egyébként is szeretnék külön lenni, saját magamra főzni, mosni, takarítani, saját magam igénye szerint alakítani a lakást, saját magamhoz alkalmazkodni.

2020. dec. 28. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Es ezzel nincs is baj, a kerdezo onallosodni akar, el kell kezdeni valahol. Azonban olyan alberletet ne vallalj be, ami a fizud felet, vagy tobb mint a felet elviszi, mert enned is kell, ruhat is kene venni neha, illetve barmikor lehet valami baj, betegseg, tappenz, amikor meg kevesebb penzed marad. Berelj egy kisebb lakast, amit megengedhetsz magadnak. A paroddal meg egyaltalan ne szamolj, valoszinuleg nem lesz tartos a kapcsolat, es ha meg nalad is lenne 7bol 5 napot, a koltsegekbe akkor sem szallna be, ez tisztan latszik.
2020. dec. 30. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a korrekt választ! Nagyon hasznosnak tartom és igazad van!
2020. dec. 31. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!