Egyedül bevállaljam az albérletet?
Ahol párom él, oda nem szeretnék vissza menni, de neki kényelmes ott, így ő nem szeretne albérletre pénzt kidobni, amit megértek, de én még nem szeretnék vissza menni különböző okok miatt.
A családom is ellenzi az albérletet.
Igazuk van, pénz kidobás stb...ezekkel tisztában vagyok, de a jelenlegi szobámban nem férek el, sok a cuccom és szeretnék végre egy saját kis kuckót.
Tehát:Ingatlant nem tudok venni, egy szobát nincs értelme bérelni, ahol idegenekkel kell lakom, így muszáj vagyok albérletbe menni.
Amit Kinéztem tökéletes egy pár számára, közösen nem is lenne vészes a bérleti díj, de egyedül kell mennem, így sanszos, hogy hónap végére higy fogok kijönni.
Nem tudom bevállaljam-e.
Álmaim lakása, szükségem van a helyre, egyszerűen nem férek már a szobámban, annyi cuccom van és vágyok egy igazán önálló, külön életre.
A barátodnak ez kényelmes, majd a te albérletedben lógna állandóan ingyen.
A cuccaim miatt biztos nem bérelnék lakást :D havi 80-100 ezer kiadás legalább, azzal a pénzzel akár újra is veheted a sok kacatot. Ér neked évi egy millát hogy a cuccaidnak bérelj egy lakást, amik könnyen lehet hogy összesen nem érnek annyit?
Nem feltétlen a cuccaim miatt.
Egyébként is szeretnék külön lenni, saját magamra főzni, mosni, takarítani, saját magam igénye szerint alakítani a lakást, saját magamhoz alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!