Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyit költötök havonta az...

Mennyit költötök havonta az albérleten felüli dolgokra?

Figyelt kérdés

Nagyon lelépnék már otthonról és adott egy olcsóbban megkapható albérlet. Nem sokkal, de olcsóbban, mert ismerős adná ki.

De, fogalmam sincs, hogy mennyit kéne azon felül költenem. Egyedül laknék.

Milyen körül jönne ki a rezsi? A fűtést gázkazán intézi, minden nap fürdenék. Fizetném az internetet.

Mennyire jönne ki a kaja? Általában csirkemellet, halat ennék, rizzsel és krumplival.

Tudom, ilyen dolgokban van szórás, de pont azért érdekelne, hogy többen hogy látjátok. Abból azért, egy átlagot betudnék lőni.

Köszönöm a válaszaitok!

2020. dec. 30. 03:53
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Honnan tudjuk? Mi pl. ketten 200 ezret költünk kajára, más meg 60-at.
2020. dec. 30. 04:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Közértből vásárolva, néha főzve 40-50 az étel 1600 kcal napi igénnyel.

Erre táplálékkiegészítők jönnek rá, kb. 10-12 000 / hó.

Higiénés dolgok 5-10 000.

Rezsi 20 000, télen 28 000.

Utazási költségek.

Éves szinten kell a havi 150 / fő, de pár hónapig a fele is elég a létminimumra.

Amikor munkába jártam, többet kellett költeni, amikor nem jártam, kevesebbet. Ételre, ruhára, utazásra, gyógyszerekre.

2020. dec. 30. 06:02
 3/5 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
Mi ketten vagyunk és 200-250 között költünk a lakást nem számítva, de eléggé el van engedve a gyeplő, szóval ennek a feléből is kényelmesen ki tudnánk jönni.
2020. dec. 30. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Rezsire telen szamolj kb 25-30 ezret. Plusz a berleti dij. Kaja, ha beosztod a penzt, 50-60 ezer, ahhoz hogy mindent kenyelmesen meg tudj venni magadnak, es ne kelljen azon ragodni mi lesz honap vegen, nem art ha 200 felett keresel, az alatt en nem vennek ki semmikeppen egyedul albit, vagy lehet egy lakotarsad, akkor rogton felezodik az albi meg a rezsi, viszont el kell viselned mas hulyesegeit...
2020. dec. 30. 07:21
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
Én mióta vettem saját házat, van rajta napelem, hőszivattyúval fűtök, gyakorlatilag csak kajára kell költenem mert rezsi nincs, meg az autókat fenntartani. Albérlet kidobott pénz. Dolgozz külföldön, abból tudsz majd itthon házat venni, én is így tettem. Itthoni fizetésből sajnos nem nagyon lesz sajátod csak ha örökölsz
2020. dec. 30. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!