Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért mondják azt sokan, hogy...

Miért mondják azt sokan, hogy ha üresen áll egy lakás az tönkremegy?

Figyelt kérdés

Sok tulajdonos úgy van vele, hogy ha nem tudja elég drágán kiadni albérletbe a lakást akkor inkább üresen hagyja. Itt szokott előjönni, hogy akkor majd tönkre megy, abba laknia kell valakinek, de miért?

Persze időnként szellőztetni kell mert bepenészesedhet a szoba, de ez hamar és olcsón megoldható, viszont ha üresen áll nem amortizálja magát, ha nem nyúl hozzá senki, szóval nem értem.

2020. dec. 13. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se fűtöm a melléképületet, garázst, semmi bajuk. Egy vályogháznál lehet ez probléma, ha a rengeteg párát magába szívja, azok a házak tönkre tudnak menni ettől hosszútávon.
2020. dec. 14. 08:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Felmosni a por miatt kellene, rovarok meg mindenütt vannak főleg ha félévig nyitvahagyod az ablakot okoska.

Ha nálad akár minusz 10 fokba is 19 fok van bent a házba akkor te egy csoda lehetsz...

2020. dec. 14. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es: pedig nálunk is ez van. Na jó, 19 nincs, de 15-17 simán fűtés nélkül. Jó állapotú ház, minden oldalról körbefűtött lakás. Mi is most újítottuk fel, de a jelenlegi helyzetben nem adnám ki. Majd akkor, ha újra lesz rendes kereslet és megfizetik. Inkább hagyom üresen, őrzi az értékét, a közös költség nem magas, bőven megéri állni hagyni, mint kiadni, aztán költeni a helyreállítására.
2020. dec. 14. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:

2: Nem, nincsenek a lakásban rovarok.

Szép is lenne, ha lenne!

Szúnyoghálós az ablak.

13: Igen, nálunk is.

2020. dec. 14. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:

12: Ja, a mínusz 10 fok: látod, azt nem tudom, mert legalább 15 éve nem volt az Astoriánál mínusz 10 fok, úgyhogy ezt nem tudom.

Csak 3 éve van meg a lakás, nem tudom, azelőtt, mínusz tíz fokban mennyire hűlt le fűtés nélkül.

Az utóbbi 10 évben nem emlékszem, hogy lett volna a belvárosban mínusz 5-6 foknál hidegebb, az is csak pár napig.

Idén még 0 sem volt, plusz fokok voltak.

Amikor az idokep.hu kiírja, hogy Bp. várható -5 fok hajnalban, az valójában plusz 2-3 fokot jelent a belvárosban, sűrűn beépített környezetben az ún. városi hősziget jelensége miatt.

[link]

2020. dec. 14. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
12: Ezzel persze együtt jár az is, hogy nyáron nem hűlik le éjjel, legalább 20-25 olyan éjszakánk volt, amikor a hajnali leghidegebb hőmérséklet 26-27 fok volt (utcán). ://
2020. dec. 14. 19:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Tonkremenni evtizedek utan fog csak esetleg.

Ha teliesitve van, leengedted a vizet akkor nem lesz baja. Apam 10 ev utan adta el a hazat amit orokoltek es senki nem lakott benne 10 ev alatt. Nyilvan az uj tulaj felujitatta mert elavult volt.

2020. dec. 20. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!