Miért mondják azt sokan, hogy ha üresen áll egy lakás az tönkremegy?
Sok tulajdonos úgy van vele, hogy ha nem tudja elég drágán kiadni albérletbe a lakást akkor inkább üresen hagyja. Itt szokott előjönni, hogy akkor majd tönkre megy, abba laknia kell valakinek, de miért?
Persze időnként szellőztetni kell mert bepenészesedhet a szoba, de ez hamar és olcsón megoldható, viszont ha üresen áll nem amortizálja magát, ha nem nyúl hozzá senki, szóval nem értem.
Felmosni a por miatt kellene, rovarok meg mindenütt vannak főleg ha félévig nyitvahagyod az ablakot okoska.
Ha nálad akár minusz 10 fokba is 19 fok van bent a házba akkor te egy csoda lehetsz...
2: Nem, nincsenek a lakásban rovarok.
Szép is lenne, ha lenne!
Szúnyoghálós az ablak.
13: Igen, nálunk is.
12: Ja, a mínusz 10 fok: látod, azt nem tudom, mert legalább 15 éve nem volt az Astoriánál mínusz 10 fok, úgyhogy ezt nem tudom.
Csak 3 éve van meg a lakás, nem tudom, azelőtt, mínusz tíz fokban mennyire hűlt le fűtés nélkül.
Az utóbbi 10 évben nem emlékszem, hogy lett volna a belvárosban mínusz 5-6 foknál hidegebb, az is csak pár napig.
Idén még 0 sem volt, plusz fokok voltak.
Amikor az idokep.hu kiírja, hogy Bp. várható -5 fok hajnalban, az valójában plusz 2-3 fokot jelent a belvárosban, sűrűn beépített környezetben az ún. városi hősziget jelensége miatt.
Tonkremenni evtizedek utan fog csak esetleg.
Ha teliesitve van, leengedted a vizet akkor nem lesz baja. Apam 10 ev utan adta el a hazat amit orokoltek es senki nem lakott benne 10 ev alatt. Nyilvan az uj tulaj felujitatta mert elavult volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!