Az alábbi videóban szereplő két Airbnb-hez hasonlókat milyen oldalon tudok foglalni?
11:28-kor kezdődik az egyik bemutatása, 17:05-kor pedig a másik.
Egy ilyen kis "kuckóban" szívesen laknék is, pont elég lenne nekem:D (gondolom venni is lehet, nem csak foglalni)
Utánanéztem googlen, keresgéltem, de csak nagyobbakat találtam.
Kicsit más a téma, de na, bocsi.
https://www.youtube.com/watch?v=PTOYqkodqrY
Kb. 20 millióért láttam hirdetve az Almássy téren hasonló félszuterén lakást.
Szerintem ezek nagyon jók rövidtávon értsd: egy hétre megszállni mikor nem szükséges mosnod, rendesen főznöd. De pár hét után begolyóznál, mert sötétek, alig van levegő - nincs ablak és szellőzés, illetve a mosás és teregetés a főzés mellett is gondot okozna.
Kiadva olyan 100-110 ezrek mindennel együtt (most a vírus miatt), de ehhez kalkuláld hozzá, hogy a legtöbb terméket akkor készen veszed és a szomszéd utcába jársz ezerötért mosni..
Ami alternatíva azok a kész faházak. Pár millióért vannak, de kell hozzá közművesített telek, plusz mindent vezess be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!