Parketta kérdés! Mivel lehet a képen szereplő laminált parkettát lekenni, hogy ne töredezzen tovább. sajnos gurulós szék kikezdte (hiába a gumikerék). Amíg újra nem parkettázzuk a szobát, van valami megoldás?
ezekre gondoltam: folyékony fa, fakitt, fatapasz stb. De nem tudom eldönteni.
Melyik lenne a legalkalmasabb? Nem szeretném utána se csizolszgatni, se festeni! Csak rákenni és kész.
Köszönöm, ha valaki hozzáértő segít!
Semmivel nem tudod lekenni, mivel azon egy kopásálló műanyag réteg van, alatta pedig nyomtatott minta. Léteznek a szék alá padlóvédők, azt kellett volna alá tenni, és nem vágja tönkre.
A laminált parketta egy "vízszintes tapéta".
Csak cserélni lehet.
Képfeltöltős oldalról akartam, de a linket letiltotta a gyakori!
Tudom, hogy vannak padlóvédők szék alá, de mivel direkt padlókimélős gumis a görgő túl későn vettük észre, hogy ez mégsem elég. Padlóvédőből pedig csak átlátszót találtam, így eltakarni se tudom vele.
Ha nem jók a fent említett szerek, akkor miért reklámozzák laminált parkettára is? Sztem kipróbálom az egyiket egy kis részen, rontani már nem tudok rajta ugyse.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!