Melyik az olcsóbb? Laminált padlót le rakni vagy járólapot? 35nm területről van szó.
Járólap szobába?
Az olcsóbb, amelyiket olcsóbban megkapod, te is azokat az árakat látod, amiket mi!!! A laminált padlót laikusként te magad is kifogástalanul letudod rakni. 35m2-t leterítesz egyes egyedül 1 nap alatt, azaz kész vagy egy nap alatt szegélyezéssel együtt. Akár olcsóbb, szép, fahatás miatt melegebb érzet a szemnek és abszolút melegebb a lábnak. Kopásállóságtól függően igenis tartós! Persze, hogy nem tartós az, amit megveszel 1200-ért, nyilván nem, de az is elfogadható állapotban marad egy szobában 10-15 évig.
a laminált padló olcsóbb, de nem sokkal!
viszont a lerakás gyors, és nem jár akkora kosszal, mint a hidegburkolás.
a tartósabb laminált padlók ára kb annyi mint a járólap, 5000 Ft/m2 környéke. plusz a "sallangok" szegélyek, alátétfólia, alátétszivacs is nagyon drága.
Aljzatkiegyenlíteni ugyanúgy kell alatta mintha járólapozva lenne. abban nincs különbség.
Ha nincsen pénzed, akkor a legolcsóbb a pvc padló.
Akár méretre is vágathatod a boltban, és otthon csak le kell tenned.
Szint meg sem lehet különböztetni a valóditól.
Ha majd lesz pénzed, teszel le olyant amit majd szeretnél.
Szerintem egy felsőkategóriás laminált padló amit nagy forgalmú helyekre szántak (irodák, várók, folyosók) nagyon sokáig jó lesz, ráadásul meleg és lehet rajta mezitláb mászkálni.
Én azt hiszem 4500ft/m2 áron vettem és jóval erősebb mint a 2200ft-os társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!