Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pestre költözés?

Pestre költözés?

Figyelt kérdés

Ki hogyan élte meg hogy pestre albérletbe költözött? Pesten élni milyen számára, maga a város stb. tapasztalat.

Mennyiből jön/jönnek ki egy hónapba? Mármint mennyi a kb. a kiadás egy hónapba albérlet + egyebek.

Mennyi az a pénz amiből el lehet éldegélni, minimális igényekkel. És nem feltétel a havi mozi,stb. Körülbelül mennyi lehet ez?

Én február-március környékén költöznék.

22 éves fiú vagyok.

Előre is köszönöm a válaszokat, véleményeket és tapasztalatokat.

2020. nov. 22. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 éve mentem fel pestre egyetemre, elsőnek kollégiumba utána albérletbe a barátnőmmel. Elején jó volt, izgalmas, én ennyi idő után kicsit beleuntam. Vidéki vagyok, tudom nem lehet mindenkinek köszönni az utcán, meg ha úgy van még belém is kötnek. Nem tudok rágyújtani úgy egy nyugodt cigire, h ne kérjenek tőlem, igaz nem vagyok valami határozott jellem, kicsi vagyok. Ha nincsenek káros szenvedélyeid mint nekem, akkor egész olcsón meglehet úszni, az albérlet a legtöbb 100k/hó, 2 felé osztva 50-50 annyiért szobát se kapsz lassan, ezen kívül meglehet oldani a hideg élelemmel és időnkőnt főzve 10k/hét a kaját kettőnkre. Van aki jobban tud spórolni van aki kevésbé. Illetve 2 hónap nem egyforma, ha elfogy mosogatószer, wc papír, tisztálkodási dolgok, arra is havi 5kt számolni lehet.
2020. nov. 22. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. jó beosztó, aki nem kicsi és kicsit kevésbé tudatos vásárló, annak másfélszer ennyi is lehet az alapszükséglet.

Pl. nekem csak a havi WC-papír közel 5k, szóval amit ő írt, illetve annak a másfélszerese, az reális költség.

Erre jön nyilván az utazás és az alkalmi kiadások, szemüveg, kontaktlencse, ruhák, programok, szolgáltatások, lakberendezés. De rengeteg dolog van ingyen vagy olcsón, nagy az árverseny.

2020. nov. 23. 00:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem tudom, a rezsi benne van-e a 100-ban, szerintem arra is min. 100+20 rezsi a reális.
2020. nov. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!