Mit csináljak hogy ne akarjak állandóan Pestre menni?
Megertem, en is jo messze koltoztem a szulovarosomtol, evete maximum 3x tudok odamenni. Engem is a baratok kotottek oda nagyon, itt akarkivel talalkoztam nem tudtak oket potolni.
Aztan beleszerettem egy fiuba a szulovarosombol, aki elkoltozott az uj lakhelyemre. Akkor minden jobb lett, mar nem igazan vagytam vissza.
Majd neked is lesz valaki, aki elfelejtetteti azt a helyet veled, ha nem is teljesen, de egy picit biztos :)
Nekem pl ugyanez van az altalanos iskolammal is. Imadtam a 8. evet, nem akartam elballagni. Mar 6 eve vege van, elballagtam, de egyre jobban hianyzik.
Ez azert van, mert ahogy tavolodik az ido, ugy rajossz, hogy ami elmult az mar soha nem fog visszajonni. 1 evvel a ballagasom utan meg tul kozeli volr az elmeny, hogy felfogjam, hogy ennek vege, tobbet nem lesz. De amint mulik az ido, es latom, hogy pl a tanaraim azota mar 2 osztalyon vannak tul, mar kijartam a kozepet is es egyetemre jarok, annal tavolabbinak tunik, es annal jobban tudatosul, hogy b.akker, ennek vege, soha tobbet nem mehetek oda vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!