Ha a bérlő nem tartja magát a szerződéshez, akkor mit tennétek?
Nem értem, hogy egy gazdasági válságban, járvánnyal megspékelve miért kell meglepődni az alkudozástól? Még amikor igazán pörgött az albérletpiac, akkor is lehetett (sikerrel) ilyennel próbálkozni. Ha eladod a lakásodat, akkor mit gondolsz, nem fognak alkudni? Nem lesz sok olyan, aki csak megnézi és nem veszi meg?
Nézegetem én is egy ideje az albérleteket (váltáson gondolkozok) és szerintem érezhetően alacsonyabbak az árak és sokkal tovább látom ugyan azokat a hirdetéseket, mint eddig. H..lye lennék nem rápróbálni egy kis engedmény kicsikarására, ha egyszer én vagyok pozícióban.
Rengeteg boltban is van lehetőség alkudozni (engedményt kérni), főleg ha nagyobb értékben vásárolsz. Műszaki boltokban, ruhaboltokban stb. Van hogy kérni sem kell, hanem alapból felajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!