A koronavírus miatt olcsóbbak lesznek a kiadó lakások/szobák?
Amennyit megérte engedni, már engedtek nyárra, azóta visszaemelték őket.
Egy bizonyos ár alatt nem érdemes kiadni.
Befektetői szemmel a nullszaldós kategória most a kiadás - ha nem fogsz ki károkozó bérlőt vagy a lakásmaffiát, mert akkor óriási veszteséged lehet.
Nagyságrendekkel többet hoz most az adásvétel, nem éri meg kiadással bíbelődni.
Egy bérlőm volt aki még májusban kért 1 hónap haladékot, mert a járvány miatt munkahelyet váltott (vendéglátásban dolgozott). A másik 2 bérlőmnél semmilyen probléma nem volt a járvány miatt.
Egyébként rémhír terjesztéssel ellentétben, csak egy nagyon szűk réteget érint anyagilag ez a vírus mizéria, a többség ugyan úgy dolgozik és éli az életét.
Mellesleg van az a szint ami alatt már nincs értelme kiadni az ingatlanokat.
Ha nálam is jöttek volna a bérlők hogy engedjek 30-40%-ot akkor könnyes búcsút vettünk volna egymástól.
Mivel a kenyér, a benzin, és a megélhetés a vírus miatt nem lett olcsóbb (sőt némi drágulást érzékelek az élelmiszereknél) nekem már nem érné meg mondjuk a 120 ezres lakást kiadni 70-80 ezerért. Akkor inkább állni fog üresen addig, még valaki ki nem veszi 120-ért.
Ingatlan befektetők úgyis tudják miről beszélek, laikusoknak meg nincs értelme elmagyarázni mert utána sem lennének képben.
Én pont annyiért adtam ki augusztusban, mint virus előtt.
BIztos van, ahol olcsóbbak lesznek/lettek. De jó helyen lévő jó lakást most is ki lehet adni megfelelő áron
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!