A koronavírus újbóli berobbanása és a határzár miatt még tovább fognak csökkenni az albérletárak Budapesten?
Én Ausztriában élek, itt nem csökkennek az árak, mert itt az állam kárpótol mindenkit akinek megszűnt az állása.
Csak szimplán érdeklődtem, de bocsánat.
"Reménykedj csak!"
Te már most is azt teszed. :)
Hírekből amúgy tájékozódom. Itt is nagy a munkanélküliség, de itt az állam a 90%-át átvállalja a béreknek, illetve a már megszűnt munkahelyek után fizeti a magán személyeknek. Ezért itt nincs árcsökkenés.
De ha jól tudom otthon nem ez a helyzet. Semmit nem kapnak a munkanélküliek. Mészáros Lőrincz-et sikerült kárpótolni de erre futotta csak. De ez nem segít az albérletárakon.
Szerinted abból a 400 ezerből mennyien vettek befektetési célú ingatlant? Aki erre pénzt és időt áldozott az ki tudja fizetni a részleteket albérlők nélkül is ha csak a saját példámból indulok ki. 1 éve áll felújítás miatt az ingatlanom üresen, de nem igazán zavar. Közben az értéke 4 millióval nőt, és nem a felújítás miatt.
A reményhalat meg még nem fogta ki az öreg halász :)
Nem Budapesten van 400 ezer munkanélküli te észlény, hanem országosan. És ott sem 400 ezer, "csak" 360 ezer. Budapesten kb. 25 ezer ember áll sorba munkáért. ;)
Ha Ausztriában mosogatsz/takarítasz, akkor nem mindegy neked, hogy Budapesten milyenek az albérletárak?! Amúgy tavasszal átlagban 10-15 ezer forinttal csökkentek az árak, szóval nagy zuhanás nem történt a válság ellenére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!