Koronavirus veszhelyzet alatt fel lehet mondani az alberletet a berbeadonak? Felmondott pedig en rendesen fizettem csak felhoztam neki hogy esetleg csokkentsunk es erre azt mondta jo akkor menjunk el eddig is csak sajnalt minket elkuldeni
Fel lehet mondani. A koronavírus miatti intézkedések csak az üzleti célú bérleti szerződések felmondását tiltják.
Újat is fogsz találni valószínűleg, azzal mi a probléma?
hogy talalok ujat ? nagyon jo aron voltam itt. ennyiert sehol se talalok kertes hazat a kutyaimmal. 3 kutyam van 2 gyerekem. es uresen vettem ki tele a haz a cuccainkkal.
Most csak azok tudnak olcsón kivenni akik az Airbnb s lakasomat veszik ki
"nagyon jo aron voltam itt. ennyiert sehol se talalok kertes hazat a kutyaimmal"
De azért te lakbér csökkentést szerettél volna........
hat igen mert hallottam hogy masnak is csokkentenek o meg ezen kiakadt. persze eddig is piaci ar alatt laktunk ez igaz de te akkor nem probalkoztal volna be a helyzetben???
amugy meg akkor miert nem azt mondta hogy nem.miert kell ezert elkuldeni.miert akadt ki ?
" persze eddig is piaci ar alatt laktunk ez igaz de te akkor nem probalkoztal volna be a helyzetben???"
ÉRTELMES ember nem próbálkozik, ha eleve jóval olcsóbban lakik, mint ami az átlag.
A tulaj meg azért mondott fel, mert teljesen érthetö módon pofátlanságnak tartotta a követelésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!