Budapesten egyes kerületekben mennyibe kerülnek azok az albérletek amikbe kellemesen el lehet lenni és akár vendégeket is belehet hívni szégyenérzet nélkül?
Igen, de a tapasztalataim alapján az albérlet hirdetések 80%-a nem tükrözi a valóságot.
Az olcsóbb albérletek esetenként meglehetősen sok hátránnyal rendelkezhetnek. A középkategóriás albérletekhez meg még rengeteg extraköltséget kihagynak a hirdetésből.
Szerintem aki tapasztalt a budapesti ingatlanpiacon tudhat egymás mellé állítani X meg Y kerületet.
"Igen, de a tapasztalataim alapján az albérlet hirdetések 80%-a nem tükrözi a valóságot."
"Tehat szerinted nem az a valosag, ami van, hanem az, ahogy te szeretned hogy legyen? :)
"olcsóbb albérletek esetenként meglehetősen sok hátránnyal rendelkezhetnek."
Abba meg nem gondoltal bele, hogy talan pont emiatt olcsobbak?
"...és akár vendégeket is belehet hívni szégyenérzet nélkül?"
Ezt nem igazán értem!
Egy albérlettel nem szokás "villogni", az nem a tiéd és nem a te ízlésedet, vagy anyagi helyzetedet tükrözi, te csak bérled.
Akkor nem kell szégyellned magad, ha rend és tisztaság van. A többi nem érdekes.
3: Hát értem, akkor viszont az igényeidet kellene elmondanod pontosan.
A hirdetési árakban van alku. Ami alacsonyabb árú és hirdetett mutatási időpont van, ott pedig a megjelentek közti licitre lehet számítani.
Egyediek az élethelyzetek, és ehhez mérten az árak is.
Itt is van ingatlantulaj, aki az Astoriánál évek óra 75 E-ért adja ki bevált bérlőjének a 46 nm-es lakását, közben meg ha hirdetni kéne, szerintem 140 alatt ott nem találni ekkorát.
Még a lakásodat itt megtalálhatod ebben a rovatban, teljesen egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!