Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten egyes kerületekben...

Budapesten egyes kerületekben mennyibe kerülnek azok az albérletek amikbe kellemesen el lehet lenni és akár vendégeket is belehet hívni szégyenérzet nélkül?

Figyelt kérdés
Leginkább a belváros vagy a belvároshoz közel eső kerületek érdekelnek.

2020. júl. 17. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem te is meg tudod nézni az aktuális kínálatot, hiszen van neted.
2020. júl. 17. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Havonta kb. szazezertol felmillioig.
2020. júl. 17. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, de a tapasztalataim alapján az albérlet hirdetések 80%-a nem tükrözi a valóságot.

Az olcsóbb albérletek esetenként meglehetősen sok hátránnyal rendelkezhetnek. A középkategóriás albérletekhez meg még rengeteg extraköltséget kihagynak a hirdetésből.

Szerintem aki tapasztalt a budapesti ingatlanpiacon tudhat egymás mellé állítani X meg Y kerületet.

2020. júl. 17. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

"Igen, de a tapasztalataim alapján az albérlet hirdetések 80%-a nem tükrözi a valóságot."

"Tehat szerinted nem az a valosag, ami van, hanem az, ahogy te szeretned hogy legyen? :)

"olcsóbb albérletek esetenként meglehetősen sok hátránnyal rendelkezhetnek."

Abba meg nem gondoltal bele, hogy talan pont emiatt olcsobbak?

2020. júl. 17. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"...és akár vendégeket is belehet hívni szégyenérzet nélkül?"

Ezt nem igazán értem!

Egy albérlettel nem szokás "villogni", az nem a tiéd és nem a te ízlésedet, vagy anyagi helyzetedet tükrözi, te csak bérled.

Akkor nem kell szégyellned magad, ha rend és tisztaság van. A többi nem érdekes.

2020. júl. 18. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:

3: Hát értem, akkor viszont az igényeidet kellene elmondanod pontosan.

A hirdetési árakban van alku. Ami alacsonyabb árú és hirdetett mutatási időpont van, ott pedig a megjelentek közti licitre lehet számítani.

Egyediek az élethelyzetek, és ehhez mérten az árak is.

Itt is van ingatlantulaj, aki az Astoriánál évek óra 75 E-ért adja ki bevált bérlőjének a 46 nm-es lakását, közben meg ha hirdetni kéne, szerintem 140 alatt ott nem találni ekkorát.

Még a lakásodat itt megtalálhatod ebben a rovatban, teljesen egyedi.

2020. júl. 18. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Én jelenleg 200-ig bezárólag keresek és a legtöbb olyan ebben a kategóriában, hogy szégyenkeznék miatta, vagy be se férne oda vendég. Megpróbáltam, hogy feltolom 220-ig, de akkor sem volt sokkal jobb a helyzet. 250-ért láttam már szépeket, felújítottakat.
2020. júl. 20. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Hol keresel, mekkorát? Egyedül költöznél?
2020. júl. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!