Sziasztok. 19 eves vagyok. Anyaval nem nagyon beszelek szemelyes dolgokrol. Foleg nem a szexrol. A baratommal a kertunkbe mentunk ki satrazni, es többször is lefekudtunk. De szoktak a tesoim feljarni a kertbe, es lehet hallottak a nyögéseket és a csattogásokat? Annyira szegyenlem magam ez miatt es tokre kinosan is erzem magam. Voltunk uncsitesomeknal, es hazafele jovetel anya kerdezte, hogy lefekudtem mar a baratommal, es en nagyon elszegyeltem magam, de azt mondtam, hogy erre nem valaszolok. Nagyon kinosan erzem magam ez miatt. Anya mondta, hogy ha nem jon meg a masik honapban, akkor terhes vagyok. Meghogy neki elmondhatom. De mi anyuval nem szoktunk ilyen dolgokrol beszelgetni, ennyire szemelyes dolgokrol. Meg mondta, hogy miert nem szulok egy kis babat. De en meg nem akarok. Es akarhanyszor szexelunk baratommal, védekezünk.. Es nagyon remelem, hogy a jovo honapban megjon, es nem kell attol paraznom, amit anyam mondott. Szerintetek lehetek terhes? Mennyi eselye van annak, hogy szex kozben a gumi elszakadjon? Azt ereznem nem? Es az le is csuszna a baratom peniszerol nem? Szerintetek, anyam elott szegyelnem kell magam azert, hogy netan megtudja vagy hallani fogja, hogy szexelunk a baratommal? Probalok nem hangos lenni. Vagy elmondom neki amikor lesz batorsagom?
jah, anyádék azt hiszik, hogy mindenki poénból csak aludni jár oda...
senki se tudja, milyen messze van ez a háztól, hogy megmondjuk, hallotta-e.
Ha kiment sétálni, akkor tuti
2020. jún. 30. 17:46
3/13 Rodi91 válasza:
Úristen 19 éves vagy nem 14. Szerintem anyukád is tudja, hogy szexeltek, és nincs benne semmi nagy dolog.
2020. jún. 30. 17:47
4/13 anonim válasza:
Hát ha valaki kiment a kertbe és ti nyögve, csattogósan szexeltek, azt bizony hallja, ha nem süket. Lehet még a szomszéd is hallotta a verandán. Abban, hogy van szexuális életed, nincs semmi szégyellnivaló, viszont a jövőre nézve azt tanácsolnám, hogy ilyen esetekben visszafogottabban csináljátok. Lehet hangoskodni, ha biztosan egyedül vagytok és senki nem hallhat, feltéve, ha nem akarsz égni a különböző rokonaid előtt emiatt. Anyukád elég furán áll a dolgokhoz, szerintem ő maga se nagyon tudja kezelni normálisan. Azt, hogy terhes vagy-e senki nem tudja, ha rendesen védekeztetek jó eséllyel nem, de ez sosem 100%.
2020. jún. 30. 18:19
5/13 anonim válasza:
Anyukának pont annyi esze van, mint egy tyúknak.
"Anya mondta, hogy ha nem jon meg a masik honapban, akkor terhes vagyok."
NEM MONDOD????
"Meg mondta, hogy miert nem szulok egy kis babat."
Aha, 19 évesen, csupasz seggel, tinglitangli kapcsolatban ennél jobbat nem is tehetnél!
2020. jún. 30. 18:46
6/13 anonim válasza:
Durex óvszert vegyél és mindig nézd meg a szavatosságát
Ha kiszakad a rosszminőségű vagy lejárt noname meg olcsó óvszer azt szex közben nem fogjátok észrevenni, aztán moshatod a puncit kifelé meg imádkozhattok, hogy ne legyél terhes
2020. jún. 30. 18:47
7/13 anonim válasza:
Kérdező, most tarthatsz bunkónak, de egyáltalán nem úgy tűnik a leírásodból, hogy annyira érett lennél a szexre, hiába vagy 19 éves...
Ez mondjuk lehet anyukád hibája is, mert elég vad dolgokat mond pl azzal, hogy szülj gyereket ilyen fiatalon.
2020. jún. 30. 18:51
8/13 anonim válasza:
Csattogások:)))
2020. jún. 30. 19:16
9/13 anonim válasza:
a csattogáson én is nagyon röhögtem :-))))
2020. jún. 30. 19:29
10/13 anonim válasza:
"Anya mondta, hogy ha nem jon meg a masik honapban, akkor terhes vagyok."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!