Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szégyeljem magam amiért nem...

Szégyeljem magam amiért nem sikerült a páv1-2?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam fönn Budapesten, páv-on és mivel messziről mentem nem akartam gondot, mind a 3 kategóriára befizettem plusz drága módon ,de taxival mentem, hogy ne én pörögjek a dugóba meg legyen kivel beszélgetnem, na, aztán alkalmatlan lettem 1-2-re mert lassú voltam a kormánynál majd gyors ám pontatlan.

Így csak 3 jött össze korlátlanra, kicsit furcsa érzés mert kb. 2 éve erre készültem, mert mentőgépjárművezető szeretnék lenni, de előtte ,hogy szokjam az aszfaltot csináltam C jogsit (most meg e-t d,t csinálom ) és ügye kell 2 év tapasztalat oda mint sofőr. Eddig 55 ezer km-t vezettem (olajcserék alapján számoltam) , ez kevés 4 év alatt. Most én mindig lassú voltam.. mert betartottam a sebességhatárt, beláthatatlan kanyarokba meg kicsivel alatta mentem, hátha van egy trakesz ami lassú, ezért rögzűlt, hogy kanyar=veszély, gyanítom ezért lett rossz az eredményem.

Lehet érdemesebb lenne kibújni az örökös aggódás alól és sokszor nekivágni valami szerpentines útnak, hogy pávon ne legyen ilyen gátlás? Vagy üljek le és nekem nem való a vezetés?

2019. aug. 27. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elszégyelni magad, előfordul mindenkivel, hogy egy-egy vizsga nem sikerül, lehet 2-szorra sikerülni fog. Menj vizsga előtt egy kicsit forma 1 szimulátorral vagy bármilyen versenyautó szimulátorral, ott lehet egy kicsit a gyorsaságot is gyakorolni legálisan :) Nincs jogsim, eleinte mindig bekapcsoltam mindenféle fékasszisztenciát stb hogy pályán tudjam tartani a járgányt, segítség nélkül fánkokat rajzoltam akaratom ellenére a box utcában :D Egy kis gyakorlás után már 300-al is tudok semmi rásegítés nélkül ralis stílusba kanyart bevenni.
2019. aug. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!