Kinek sikerült elsőre a forgalmi vizsga?
Nekem a B elsőre sikerült minden, izgultam mint a fene 3 éve, nem volt nagy dolog a vizsga, viszont 2 hetet vártam a jogsira, az rossz volt, utána féltem vezetni egy pár napig aztán suliba kezdtem el járni autóval a reggeli csúcsba, de én élveztem egyszer sem dudáltak rám, kivéve most 3 év után pont amikor indultam el egyik bóltból válaszom felénél tartottam, gondoltam majd a pennyinél leírom, eddig soha nem dudáltak rám, de mondom megint, nyomatékosítom , állok pirosnál, és a kieglszítő zöldre vált, én meg elnézelődtem csajszi meg dudált egyet :) persze vészvillogóval bocsánatot kértem. De meg sem várták, hogy leírjam, hogy nem dudáltak rám. :D .
Jaj, jelenleg C jogsival küzdök, kétszer buktam biztonság és üzemeltetésből, egy-egy szó miatt. De rutin, meg kresz egyből sikerült. :)
Nekem B kategóriára elsőre sikerült jogosítványt szereznem.
Az oktatóm viszonylag új a szakmában, tanítványai közül az elsők között mehettem forgalmi vizsgára. Ő jobban izgult, mint én, mert szerinte ez a vizsga neki is egy vizsga, hogy mennyire jól tud tanítani. Az izgalmához hozzá jött az is, hogy akik előttem mentek a tanítványai közül, mind megbuktak.
Maga a forgalmi vizsga nem volt különösebben izgalmas. Úgy álltam a vezetéshez, ahogy azelőtt és ahogy azután teszem. Annyi zavaró tényező volt csak, hogy egy nagy darab férfi (vizsgabiztos) ült mögöttem, aki folyamatosan figyelt engem a napszemüvegén keresztül. Kötözködni különösebben nem kötözködött, maximum annyi volt, hogy megjegyezte, hogy túlzásnak tartja a motorfék használatomat + miután leparkoltam a közlekedési hatóságnál, akkor megjegyezte, hogy közelebb is megállhattam volna az épülethez és hogy emiatt egyáltalán nem vagyok neki szimpatikus.
A jogosítvány másfél hét múlva megérkezett, az utakon azóta se futottam össze se az oktatómmal se a vizsgabiztossal.
Gratulálok mindenkinek, akinek elsőre és akinek másodjára és harmadjára sikerült, mert a lényeg az hogy sikerült!
Továbbra is írhattok ide, mert mindennap megnézem☺
B nekem is elsőre sikerült:)
17/L
Nekem is elsőre ment, de ennek már idén volt 30 éve...
Egy közismerten vadállat vizsgabiztost kaptam. Az oktatóm egy 30 körüli csinos nő volt, elgondolkodtam, ez belejátszott-e, hogy neki viszonylag sok tanítványa ment át elsőre. (De egyébként is jó oktató volt.)
Rutinnal kezdődött, borzasztóan izgulós vagyok, a legelső mutatványt (két autó közé jobbra az út szélére betolatni) el is rontottam. A pulzusom még inkább felugrott persze. De azonnal javítottam, és úgy gondolom, utána már a vizsga végéig semmilyen hibát nem vétettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!