Sikeres forgalmi vizsga utáni teendők?!
Figyelt kérdés
Kedden sikeres forgalmi vizsgát tettem, de sietnem kellett és nem volt időm megkérdezni az oktatóm, hogy én 2016-ban csináltam meg a KRESZ vizsgát. Nekem emiatt be kell mennem az NKH-hoz vagy már csak az okmányirodába? Hanyadik munkanap után kell mennem az okmányirodába, mert mindenhol mást olvasok. Köszönöm a válaszokat.2018. okt. 4. 22:14
1/2 anonim válasza:
Szia! Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! A jogszabály szerint a megyeszékhely szerinti illetékes közlekedési hatóság a sikeres forgalmi vizsgát követő 3 munkanapon belül megküldi a vizsgaigazolást a Kormányablak részére elektronikusan. Ez abban az esetben lehet több, ha az autósiskola valamit nem küldött be a felügyelet felé vagy nincs meg az elaősegély vizsga. Azt javaslom, hogy jövőhét hétfőn menj be, addigra tuti meglesz. Az orvosi alkalmassági véleményt és az okmányaidat vidd magaddal!
Üdv.
2/2 anonim válasza:
Az előzőt annyiban egészíteném ki, hogy az elsősegély igazolót is neked kell bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!