Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikeres forgalmi vizsga utáni...

Sikeres forgalmi vizsga utáni teendők?!

Figyelt kérdés
Kedden sikeres forgalmi vizsgát tettem, de sietnem kellett és nem volt időm megkérdezni az oktatóm, hogy én 2016-ban csináltam meg a KRESZ vizsgát. Nekem emiatt be kell mennem az NKH-hoz vagy már csak az okmányirodába? Hanyadik munkanap után kell mennem az okmányirodába, mert mindenhol mást olvasok. Köszönöm a válaszokat.

2018. okt. 4. 22:14
 1/2 anonim válasza:

Szia! Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! A jogszabály szerint a megyeszékhely szerinti illetékes közlekedési hatóság a sikeres forgalmi vizsgát követő 3 munkanapon belül megküldi a vizsgaigazolást a Kormányablak részére elektronikusan. Ez abban az esetben lehet több, ha az autósiskola valamit nem küldött be a felügyelet felé vagy nincs meg az elaősegély vizsga. Azt javaslom, hogy jövőhét hétfőn menj be, addigra tuti meglesz. Az orvosi alkalmassági véleményt és az okmányaidat vidd magaddal!

Üdv.

2018. okt. 4. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előzőt annyiban egészíteném ki, hogy az elsősegély igazolót is neked kell bevinni.
2018. okt. 10. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!