Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mire figyeljek forgalmi vizsgán?

Mire figyeljek forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
2 hét múlva forgalmi vizsgám lesz (B kategória) viszont már most izgulok picit hogy vajon mi és hogyan lesz.. A városi vezetés legutóbbi pár alkalommal már egész jól ment, parkolással sincsenek gondok csak 1-2 apróbb figyelmetlenség ami lehet baj. Azt se tudom hogyan zajlik vagy hogy mit kell előtte csinálni, tudna valaki segíteni?

2018. okt. 12. 18:18
 1/4 ZekCs válasza:
100%
Szia!Nekem nemrég volt C vizsgám.Lehet már a B-nél is kell vezetés előtt térképen utvonalat kikeresni A-bol B-be.Ez nem nehéz.A forgalomban szerintem ne újíts szép nyugodtan menj de ne legyél lassu mert az is baj.Figyelj a zebránál a gyalogosokra,követési távolságra.Ha követni kell egy biciglist mert nem tudod megelőzni a szembejövők miatt akkor követed😊Ha 20 percet kell várni a stop táblánál mert nem tudsz kifordulni akkor várj😊ne kapkodj ez a lényeg és menni fog.Sok sikert!
2018. okt. 12. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy hete vizsgáztam.

Próbáld magad lenyugtatni, igazából nekem szerencsém, hogy csak addig voltam ideges, míg el nem indultunk.

Egyébként megjön a vizsgabiztos, vagy bemutatkozik vagy nem. Szoktak szólni, hogy csináld az ellenőrzést. Elmondod a gumikat, rendszam tábla,jelzo es vilagito berendezések,kormány, stb.

Tételt kell húzni...vagy A4es papir lesz vagy kártya, alá kell írni egy papirt, hogy nem vagy alkohol vagy más befolyásoltság alatt. A tételt az oktatód felolvassa, akkor már tudni fogod melyik megfordulás és milyen parkolás kell. A fékpróbát ne felejtsd el.

2018. okt. 12. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok.

A zebra előtt mindig vedd le a lábad a -gázról, ha nincs ott senki inkább akkor is, sose tudni. Figyelj a behajtani tilos táblákra, mert azt beszokták nézni. Sokszor nézd a tükröket,mindig figyelj az indexre és a 30as táblákra is nagyon. A vasúton miután megnézted a lámpákat és -körül néztél mégegyszer nézd meg a lámpát mert simán átválthat. Ha a biciklist előzöd akkor nézd meg nincs e záróvonal,( ezen buktam elsőnek)

Ne bizd el magad, az utolsó egy percbe is meg lehet bukni ezért mindaddig nagyon figyelj míg le nem állítod az autót.

SIKK-esen indulj. :)

Sok sikert

2018. okt. 12. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Csütörtökön vizsgáztam másodjára, szerencsére sikeresen. Szerintem egyrészt vizsgabiztos függő, először azért buktatott meg, mert teli lámpánál balra kanyrkor nem adtam meg a szembelévőnek az elsőbbséget és ütköztünk volna. Aztán a végén még kaptam pár kikoktatást, hogy mit bénáztam el...Hozzáteszem ennél a vizsgabiztosnál 99% megbukik, mindig talált valami hibát.. A második vizsgámon semmibe nem kötött bele a vizsgabiztos, nem kereste a hibákat, hogy mindenképp megbuktasson. Parkolásnál még segített is picit, mert látta hogy izgultam.

Még mielőtt elindulsz az elindulás előtti ellenőrzéseket meg kell csinálni, illetve fékpróba. ( Nálam másodjára csak fékpróbát kértek)

Szabályokat nyilván be kell tartani, tükröket folyamatosan nézni, zebránál inkább lassíts nehogy véletlenül odakeveredjen egy gyalogos és nem tudsz megállni csak az oktató belenyúl a fékbe, mert az azonnali bukás. Figyelj az oldaltávolságra, hogy biztonságosan elférj. Tehát körültekintőnek kell lenni. Parkolásnál mérd fel hova férsz be, inkább tovább keresgélj picit, minthogy baj legyen. Ne pánikolj be ha valamit elbénázol esetleg, amíg nem szól a vizsgabiztos addig még tart a vizsga. Javítási lehetőség is van, szóval csak nyugi. Sok sikert!!

2018. okt. 15. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!