Első forgalmi vizsga - mi (k) re figyeljek oda, hogy sikeres legyen?
Szerintem az a legfontosabb, hogy próbálj meg nem rágörcsölni, csak ugyanúgy, mint előtte az órákon.
Gyakorlatilag mindenre oda kell figyelni, de azt javaslom, hogy pörgesd át néhányszor a fejedben azokat a dolgokat, amik esetleg nem mindig mentek elsőre, vagy amiktől tartasz egy kicsit. Én lassan 3 éve vizsgáztam, 17 évesen, hibapont nélkül sikerült teljesítenem. Egyáltalán nem nagy kunszt, mindig nézz körül (vasúti átjáróban különösen, egyik osztálytársam anno azért bukott meg), figyeld a táblákat, záróvonalra nagyon háklisak, szóval arra semmiképp, meg amúgy sem.:)
Tartsd a forgalom ritmusát, legyél végig magabiztos és semmi baj nem lesz.
Sok sikert!:)
Köszi!
És kb mennyi ideig fog tartani?
60 perc az egész, ebből 10 perc az adminisztráció és a kocsiellenőrzés, 50 perc maga a vezetés.
2017-től állítólag csak 2 rutinfeladatot kell a vizsga során végrehajtani, de ezt nem tudom megerősíteni. (Eddig 4-et kellett)
Átmentem köszi! :)
Szerencsére minden elsőre sikerült!
Köszi a tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!