Sikertelen forgalmi vizsga után új időpont / sikeres után jogosítvány?
Már nagyon várom, hogy meglegyen a jogosítványom és gyakorolhassak tovább majd használassam is az autót hosszabb távra, országútra, másokat vinni is.
Ha sikerül a forgalmi vizsga, mennyi idő után kapja meg az ember a jogosítványt? Tudom, sok helyre kell menni előtte ügyet intézni...
Ha nem sikerül, az újabbra is 3-4 hetet kell várni? KRESZ-vizsgánál elvileg a sikerteleneket előbbre veszik, itt is?
Ha megvan a vizsga, utána 2-3 napra bemész a közlekedési hatósághoz egy csokor papírral, aztán átmész az okmányirodába az újabb csokorral.
Majd 1-2 héten belül küldik a jogsidat.
Ha sikertelen, akkor igen, Pesten akár 3-4 hetet is kellhet várni az új időpontra.
Az oktatóm már az utolsó három alkalom végén elmondta a sikeres vizsga utáni teendőket. Én meg félig tudtam csak figyelni az izgalomtól már akkor.
Nem érzem hibátlannak magam, vagy az nem is kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!