Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek sikerült elsőre a...

Kinek sikerült elsőre a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
Szeretném ha megosztanátok velem a történeteiteket, hogy kinek sikerült elsőre illetve ha nem sikerült akkor miért mi volt a hiba stb.Ha szeretnétek kort is irhattok. Nekem elsőre sikerült és nagyon izgultam addig míg a kocsiba nem ültem aztán már minden simán ment, nagyon örülök neki! :)18/L Szeretek ilyen történeteket olvasni szóval ha gondoljátok írjátok le :) (ha nem tudsz normális választ hagyni, vagy nem érdekel az ilyen dolog akkor ne hagyj semmilyen választ görgess tovább az oldalon és köss bele valaki másba, köszi)

2018. dec. 2. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

B kategória, 2. alkalommal sikerült.

Elsőre sikerült olyan vizsgabiztos kifognom, aki a legszigorúbb és minden apró dologért buktat, de végül az én hibámból lett a bukás. Teli lámpánál jobbra kanyarodásnál nem adtam meg az elsőbbséget a szembe jövőnek. :( Nagyon igzultam is, mélyen tudtam, hogy meg fogok bukni.

Második alkalommal már sokkal jobban ment, nem izgultam, összeszedettebb voltam, igaz addigra már 47 vezetési órán túl voltam...

A lényeg, hogy sikerült, így munka mellett meg főleg nehezebb volt letenni, legalább is nekem.

26/L

2018. dec. 4. 07:15
 12/15 _Jessy_ ***** válasza:
100%

B. elsőre. Szigorú vizsgabiztossal, bár a végén igencsak megmondta a magáét, hogy mire kell odafigyelnem.

"Teli lámpánál jobbra kanyarodásnál nem adtam meg az elsőbbséget a szembe jövőnek." Nem balt akartál írni véletlenül? Ha jobbra kanyarodsz, akkor nem keresztezed a szembe jövő útját. Kivéve, ha ő balra kanyarodik, de akkor meg nem neki van elsőbbsége.

2018. dec. 7. 14:36
 13/15 Tubarózsa ***** válasza:
100%

B kat rutin és forgalmi másodjára (nekem még külön volt 2008ba) A két pótvizsgán ua volt vizsgabiztos. :) a rutinnál túl messze álltam a padkától azért buktam, forgalmira már nem emlékszem sok apro hiba volt, az lett a gyanus, hogy tulkorán mentünk vissza a vizsgaállomásra.

C kat minden elsőre, D kat BÜ másodjára (ez szóbeli) többi elsőre. GKI szintén elsőre. Idén elkezdtem A kat is abból eddig a kresz van meg, az is elsőre. Sehol senkinek semmit nem fizettem. Jelengel -baba miatt 1év megszakitással- kb 2,5éve buszozok. :)

Ui.: gratula a vizsgádhoz ;)

Üdv 28N

2018. dec. 7. 15:23
 14/15 anonim válasza:

B kategória , 2.-ra sikerült!

Első vizsgán kb 15 perc vezetés után, egy gyalogos átkelőhelynél nem vettem észre hogy épp valaki ott várakozik mert át szeretne menni, szóval meg kellett volna állnom neki.(nem lépett még rá a zebrára)Azonnali bukás volt, félre is állított a vizsgabiztos.😅

2. vizsga kettő hónapra rá volt, úgy hogy az alatt az idő alatt nem vezettem semmit csak vizsga előtt 2 órát. Abba a 2 órás vezetésébe hatalmas hibáim voltak úgy éreztem semmi éretelme megint vizsgázni úgy is meghúznak!😂 Emlkészem vizsga előtt még gyorsan elmentem wc-re ott sírtam ki magam a stressz miatt. 😂

Szerencsére egy másik vizsgabiztos kaptam, egy idős úrat, aki nagyon kedves volt. Végig izgultam a vizsgát, de minden össze jött , nem volt hibám szóval sikerült nagy örömömre.

18/L

2019. júl. 1. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már régi a kérdés, de azért válaszolok rá.

2 éve szereztem meg a B kategóriás jogosítványomat, de csak második alkalommal sikerült. Azt rontottam el az első próbálkozásnál, hogy egy több sávos úton balra való lekanyarodásánál áttértem egy kicsit a szembe sávba. Egy szóval kihasználtam a nagy teret :D

Mondtam is utána a vb-nek, hogy azt hittem a 40 tonnás nyergessel vagyok. :D Én nem éltem meg kudarcként a bukást :D

19/F

2020. ápr. 22. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!