Szégyeljem magam, hogy nem Orijennel etetek?
Szégyen, hogy a macskáimat mem Orijennel, vagy más hasonló szuperprémium, csupán középkategóriás táppal etetem?
Ezek az összetevői: friss bárányhús, -máj, -tüdő (összesen: 30%); bárány fehérje, szárított (14 %); hamuszegény baromfi fehérje, szárított (14 %); rizs; kukorica; baromfizsír; hidrolizált baromfimáj; rozs, malátázott; szárított tojás; tengeri zooplankton, darált, őrölt (világítórák, 2,5 %); szárított sörélesztő (2,5 %); halliszt tengeri halakból; szőlőmag kivonat; azték zsályamag (1,3 %); szárított szentjánoskenyér-hüvely; nátrium-klorid; kálium-klorid; cikória inulin; szárított gyógynövények (összesen: 0,05 %; kamilla, ánizs, fagyöngy, kömény, encián)
Analitikai: fehérje 32 %; zsírtartalom 20 %; nyershamu 8,5 %; nyersrost 2,3 %; nedvesség 10 %; kálcium 1,4 %; foszfor 1,0 %; nátrium 0,4 %; magnézium 0,09 %
Nem, én se azzal etetek. Nincs is ez a márka egy állatos boltban sem a közelemben, netről meg csak nagy kiszerelést lehet rendelni, amit meg nem fogok..
Érzékeny a gyomra a macskámnak, a legtöbb kajától megy a hasa..
Hasonló árkategóriájú kaját veszek neki.
Az szégyelje magát aki Frieskies-t meg hasonló sz4rt ad a macskájának.
A legegészségtelenebb márka.
Miért kellett lepontozni a 2 est?
Mert olcsóbb talppal etet?
Én megvettem neki a szuper prémiumot, aztán fogja az egeret.
na és?
És engem (1. válaszoló) miért is kellett lepontozni?
Mert normális tudok válaszolni és elítélem azokat akik nem tudják, hogy húst eszik a macska nem moslékot?
Senkit sem pontoztam le, de azt nem értem minek itélkeztek.
Van aki nem engedheti meg a szuper tápokat.
Viszont befogad egy kéz macskát, azokkal foglalkozik.
Jobb lenne ha kóborolnak az utcán férgesen eltört lábbal?
Mert az itteni válaszolók mind "fajtaszakértőek", akik moslékkal, esetleg semmivel, mert fog magának egeret, kinti tartással, és ivartalanítás nélkül tartja a macskáját, aztán meg sír a szája, hogy túl sok a kismacska, mit kezdjen velük?
Tisztelet a kivételnek, ami mindig van, szerencsére egyre nagyobb számban!
Kedves kérdező. Egyáltalán nem baj, ha nem csúcskategóriával etetsz, de azért figyelj, hogy nagyjából ezt a szintet tartsd, ha meg tudod engedni magadnak. A hosszútávú rossz minőség bajokhoz vezethet a későbbiekben. :( De a nyers etetést (BARF) is átgondolhatod, olvass utána, én úgy tudom anyagilag nem túl megterhelő (bár ugye kinek mi..)
Nem feltétlenül mindig a drága jelenti a jót!
Az összetevők alapján a táp rendben van.
A rizs, kukorica, rozs ami zavar. Én gabonamentessel etetek. Jelenleg a Purizont teszteljük, 1750 volt kilója, de eddig messze a legjobb illatú és ízű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!