Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szégyeljem magam anyám előtt?

Szégyeljem magam anyám előtt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 19 eves vagyok. Anyaval nem nagyon beszelek szemelyes dolgokrol. Foleg nem a szexrol. A baratommal a kertunkbe mentunk ki satrazni, es többször is lefekudtunk. De szoktak a tesoim feljarni a kertbe, es lehet hallottak a nyögéseket és a csattogásokat? Annyira szegyenlem magam ez miatt es tokre kinosan is erzem magam. Voltunk uncsitesomeknal, es hazafele jovetel anya kerdezte, hogy lefekudtem mar a baratommal, es en nagyon elszegyeltem magam, de azt mondtam, hogy erre nem valaszolok. Nagyon kinosan erzem magam ez miatt. Anya mondta, hogy ha nem jon meg a masik honapban, akkor terhes vagyok. Meghogy neki elmondhatom. De mi anyuval nem szoktunk ilyen dolgokrol beszelgetni, ennyire szemelyes dolgokrol. Meg mondta, hogy miert nem szulok egy kis babat. De en meg nem akarok. Es akarhanyszor szexelunk baratommal, védekezünk.. Es nagyon remelem, hogy a jovo honapban megjon, es nem kell attol paraznom, amit anyam mondott. Szerintetek lehetek terhes? Mennyi eselye van annak, hogy szex kozben a gumi elszakadjon? Azt ereznem nem? Es az le is csuszna a baratom peniszerol nem? Szerintetek, anyam elott szegyelnem kell magam azert, hogy netan megtudja vagy hallani fogja, hogy szexelunk a baratommal? Probalok nem hangos lenni. Vagy elmondom neki amikor lesz batorsagom?

2020. jún. 30. 17:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

1. anyukád nem hülye, tudja hogy szexeltetek, scak szerette volna ha beszéltek róla és így kezdeményezett

2. ha nem akarsz vele beszélni róla, akkor ne tedd. velem a lányom még a menstruációjáról sem beszél szívesen, őt nagyon zavarja, holott nő létemre a fiaimat én világosítottam fel én adtam óvszert stb., tehát előttem nem kell szégyenlősködnie. de ő ilyen, és én ezt tiszteletben tartom. ettől még időnként én is belekezdek kicsit a témába ha valahogy alkalom adódik rá, hogy tudja, ha mégis beszélni akarna valamiről, akkor megteheti.

3. ha zavar hogy hallják ahogy szexeltek, akkor gondoskodj róla, hogy ne lehessen meghallani! Menjen közben zene például, vagy egy film, ami hangos akció dús.

4. mindenféle fogamzásgátlás mellett előfordulhat baleset és így terhesség. Ahogy már írták, az óvszer szakadását közben nem veszed észre, néha még utána sem, de ez ritka. keresd fel a nőgyógyászodat és írass fel vele esemény utáni tablettát, olyat amit a szex után lehet bevenni fogamzásgátlásra. Ne használd csakis akkor ha bekövetkezik egy ilyen szakadás - mert nem tesz túl jót a szervezetednek, de jobb, mint egy nem tervezett terhesség.

5. anyukád azért említette a terhességet, meg hogy szülj babát, hogy lásd, ha mégis terhes vagy akkor nem kell titkolnod előtte, nem is lenne miatta kiakadva. Ez nem azt jelenti, hogy azt szeretné ha már most gyereked lenne, hanem hogy inkább szeretné hogy megszüld, ha teherbe estél - hiszen az a baba az ő unokája lenne - mint hogy valami hülyeséget csinálj, elbújdokolj, elvetesd, pedig inkább megtartanád stb. Sok fiatal lánynak azért történik baja, mert nem meri elárulni a szüleinek a terhességét.

6. ne feledd, te is úgy létezhetsz, hogy anyukád is szexelt! Hidd el tudja hogy milyen 19 évesnek lenni, milyen vágyni a társra, milyen a jó szex (remélem tudja :D). Emiatt nem kell előtte szégyellned magad. Biztos lehetsz benne, hogyha anyukád olyan lenne, akkor már üvöltve hozta volna a tudomásodra hogy mennyire szégyen az amit csináltál.

2020. jún. 30. 20:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Annyi, hogy félre írtam, 19 "leszek". Anyám rendesen felnevelt egyedül. Csak erről a dolgokrol nem beszeltunk egymassal. De nem vagyok hülye. Csak megkerdeztem, es attól függetlenül még nem jelenti azt, hogy nem vagyok elég érett hozzá. Anya ilyenkor csak viccel, de engem nagyon zavar a

hülyeségei. De sokszor nagyon kinos helyzetbe hoz, amit nem vesz eszre. És nem, nem most kezd felvilagositani minderről. Koszonom a hasznos válaszokat.

2020. júl. 1. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:
az jó, hogy védekeztek és nem vagy köteles beszámolni anyudnak ezekről. 19 évesen még ne szülj. anyád ne osszon neked lapokat, hogy mit kéne. amúgy ne szégyelld magad, természetes és mivel anyud úgy tűnik vágyik egy unokára, így ő is annak veszi.
2020. júl. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!