Szégyeljem magam anyám előtt?
Kérdező
1. anyukád nem hülye, tudja hogy szexeltetek, scak szerette volna ha beszéltek róla és így kezdeményezett
2. ha nem akarsz vele beszélni róla, akkor ne tedd. velem a lányom még a menstruációjáról sem beszél szívesen, őt nagyon zavarja, holott nő létemre a fiaimat én világosítottam fel én adtam óvszert stb., tehát előttem nem kell szégyenlősködnie. de ő ilyen, és én ezt tiszteletben tartom. ettől még időnként én is belekezdek kicsit a témába ha valahogy alkalom adódik rá, hogy tudja, ha mégis beszélni akarna valamiről, akkor megteheti.
3. ha zavar hogy hallják ahogy szexeltek, akkor gondoskodj róla, hogy ne lehessen meghallani! Menjen közben zene például, vagy egy film, ami hangos akció dús.
4. mindenféle fogamzásgátlás mellett előfordulhat baleset és így terhesség. Ahogy már írták, az óvszer szakadását közben nem veszed észre, néha még utána sem, de ez ritka. keresd fel a nőgyógyászodat és írass fel vele esemény utáni tablettát, olyat amit a szex után lehet bevenni fogamzásgátlásra. Ne használd csakis akkor ha bekövetkezik egy ilyen szakadás - mert nem tesz túl jót a szervezetednek, de jobb, mint egy nem tervezett terhesség.
5. anyukád azért említette a terhességet, meg hogy szülj babát, hogy lásd, ha mégis terhes vagy akkor nem kell titkolnod előtte, nem is lenne miatta kiakadva. Ez nem azt jelenti, hogy azt szeretné ha már most gyereked lenne, hanem hogy inkább szeretné hogy megszüld, ha teherbe estél - hiszen az a baba az ő unokája lenne - mint hogy valami hülyeséget csinálj, elbújdokolj, elvetesd, pedig inkább megtartanád stb. Sok fiatal lánynak azért történik baja, mert nem meri elárulni a szüleinek a terhességét.
6. ne feledd, te is úgy létezhetsz, hogy anyukád is szexelt! Hidd el tudja hogy milyen 19 évesnek lenni, milyen vágyni a társra, milyen a jó szex (remélem tudja :D). Emiatt nem kell előtte szégyellned magad. Biztos lehetsz benne, hogyha anyukád olyan lenne, akkor már üvöltve hozta volna a tudomásodra hogy mennyire szégyen az amit csináltál.
Annyi, hogy félre írtam, 19 "leszek". Anyám rendesen felnevelt egyedül. Csak erről a dolgokrol nem beszeltunk egymassal. De nem vagyok hülye. Csak megkerdeztem, es attól függetlenül még nem jelenti azt, hogy nem vagyok elég érett hozzá. Anya ilyenkor csak viccel, de engem nagyon zavar a
hülyeségei. De sokszor nagyon kinos helyzetbe hoz, amit nem vesz eszre. És nem, nem most kezd felvilagositani minderről. Koszonom a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!