Kedves Fideszesek. Mi a véleményetek a Mészáros Kata kontra Karácsony Gergely interjúról? Ti nem érzitek a szekunder szégyenérzetet, miközben hallgatjátok?
Válaszolok én is. Láttam is, hogy hogyan ült és mit csinált a Karácsony.
Akkor hazudott, amikor a "megmondom őszintén"-eket mondta. Látni lehetett, hogy mikor kattant be neki a sablon, amit mondania kell, ahelyett, hogy a kérdésre válaszoljon.
Nem tudom, hogy mire föl ilyen beképzelt, igazán. Az meg tényleg SZÉGYEN, hogy a pestiek végülis, akármilyen körülmények között is, de egy ilyen öcsit hagytak megválasztani.
-Tiszteletben kell tartani a választók döntését!
+
-Karácsony Gergely egész Budapest Főpolgármestere lett nem csak az ellenzéké!
Kettő mondat elég lesz a kormányzati kommhoz szokott szemeknek ...gondolom.
Primer:Az interjú személyeskedéssel telített volt a riporter részéről.Ez szégyen.
Szekunder:Az interjú "dafke" meghívás volt a főpolgármester előzőleg tett megjegyzésére nem pedig magától értetődő egy KÖZmédia híradójában.(...("személyes meghívás" a riporter részéről egy MÁSIK tájékoztatón!Ez ugyi Fidesz politikusnál megengedhetetlen. :) ))
Kár volt a kérdésbe bele írnom , hog, "Fideszesek".
Egyszerüen képtelenek a normális válaszra. De az legalább látszik , hogy a kérdés betalált náluk , és egy idióta módján próbálnak vissza kontrázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!