Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ilyen esetben tényleg mennem...

Ilyen esetben tényleg mennem kell az albérletből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő a helyzet, van egy 1 éves kislányunk a párommal, viszont ő most úgy döntött hogy nem akar többet velem lenni és el kell költözzek legkésőbb jövőhét pénteken. A helyzet az hogy nincs pénzem mivel eddig is egy fizetésből éltünk így tuti nem fogok tudni albérletet találni addig. Rokonom, ismerősöm, barátom nincs akihez költözhetnék szóval ha tényleg mennem kell akkor az utcára kéne mennem. Albérleti szerződésünk nincs, bejelentve sem vagyunk az albérletbe mivel párom édesanyjának a barátnőjéé a lakás. Ilyen helyzetbe ha ők azt mondják (mert mellettem nem áll senki) akkor tényleg ki kell költözzek ha máshova nem is tudok akkor az utcára?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2020. jún. 28. 16:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos ha nem te fizetted a lakást akkor nem tudsz mit tenni!
2020. jún. 28. 16:41
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos mennetek kell, de családsegítőtől kérj tanácsot, hátha ott tudnak segíteni!

Ettől a tetűtől meg jobb minél hamarabb megszabadulni.

2020. jún. 28. 16:42
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj, itt a barátnőd és az anyja a "jóindulatú! Munkásszálló, írom még egyszer!!!
2020. jún. 28. 16:42
 14/31 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leírom a barátnőm és az anya egy és ugyanaz a személy.
2020. jún. 28. 16:43
 15/31 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem maradjatok? Marad az utca ha ők azt mondják? Így is hogy én vagyok a gyermek apja?
2020. jún. 28. 16:44
 16/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért telefonról vagyok.
2020. jún. 28. 16:45
 17/31 anonim ***** válasza:
59%

"Az anyja fogja fiumzetni neki az albérletet, a kislánynak a bölcsődét is és a páromnak el kell mennie dolgozni."

Fogalmazz már egyértelműen! Ebből az derül ki, a barátnőd anyja fogja fizetni az albérletet! Basszus, jó kis család vagytok! Légy férfi, és menj onnan ha nem vagy kívánatos!

2020. jún. 28. 16:53
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszodat, félreolvastam amit írtál, igen a párom anyja fogja fizetni az albérletet (a kislány mamája ha így egyértelműbb) én pedig mennek is de ne haragudj az utca annyira nem szimpatikus, mint ahogy írtam is jelenleg nem tudok máshova.
2020. jún. 28. 16:56
 19/31 anonim ***** válasza:
25%
De miért az anyósod fizeti? A párod akarja így? Figyelj, ha az anyósod barátnőjéé a lakás, akkor meg vagy fogva. De amúgy maradhatsz, jövő hónapban te perkáld ki a bérleti díjat, s ha ez nem tetszik a barátnődnek, menjen el ő ahova akar! A lakás tulaja csak téged nem rakhat ki, ha valamit akar, akkor az egész családnak kellene felmondania.
2020. jún. 28. 17:00
 20/31 anonim ***** válasza:
91%

Basszus, elég hülyén fogalmaz a kérdező, de a szövegértésetek egy valódi katasztrófa!

Kedves kérdező, ha van fizetésed, akkor miért kellene utcára kerülnöd. Nem írod, hol laksz, de elmehetsz munkásszállóra esetleg, vagy akár egy olcsóbb hotelba is. Nem kell feltétlenül az utcán lenned. Kivehetsz egy szobát valahol. Vagy jelentkezz olyan munkahelyre, ahol szállást is adnak.

2020. jún. 28. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!