Hol jobb az anyagi megélhetőség egy fiatal pár részére, albérletben? Szolnok vagy Debrecen felé?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 22:06
1/35 anonim válasza:
Szerintem Debrecen, de ez attól is függ, hogy mit dolgoznak.
3/35 anonim válasza:
Debrecen. Szolnokon kb semmi nincs.
4/35 anonim válasza:
Szolnokon semmi nincs, munkát is nehéz keresni. Albérletet is 100ezerert akarnak kiadni de nincs Mire 😂
5/35 anonim válasza:
Hát munka az Debrecenben sem nagyon van :O
6/35 anonim válasza:
Szolnokon 60-65 ezerért is vannak kuckók, mit 100 ezer?!?.. :D munka pedig a 👑 miatt sehol sincs nagyon..
7/35 anonim válasza:
Igen akad 60-65ért is, de ha szetnezel javarészt 80 felett vannak. Az olcsobbakra azonnal lecsapnak.
8/35 anonim válasza:
Aki Debrecenben nem talál munkát, az nem is akar dolgozni!
(kivétel a hegyi-vezető, a síoktató, és a hajóskapitány)
9/35 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy óriási butaságot írt. Debrecen olyan szinten felszívja a környező településekről a munkaerőt, hogy nehezen vagy egyáltalán nem lehet már protekció nélkül elhelyezkedni. Friss diplomás pályakezdőként 40 helyre adtam be a papírjaimat és 90%-ban válaszra sem méltatnak. Az ország 2. legnagyobb városa Debrecen, de körülötte semmi nincs szinte, így akik falun, kisvárosban laknak, mindannyian bejárnak Debrecenbe dolgozni és feltöltik az összes lehetséges munkahelyet. Rengeteg ismerősöm elmenekült már innen, és a párommal mi is tervezzük, hogy elköltözünk a főváros mellé. Az, aki szerint Debrecenben csak az nem dolgozik, aki nem akar, csak ítélkezik. Mi a testvéreimmel mindannyian diplomás emberek vagyunk, de már csak én reménykedem egyedül, hogy hátha felvesznek vhova, ők már rég elköltöztek erről a tanyáról.
10/35 anonim válasza:
Fenntartom a véleményemet!
A sógoromék Győrbe "menekültek", azóta már "észhez tértek" és visszaköltöztek.
Találtak munkát, a gyerekeknek iskolát.
9-es: friss diplomás pályakezdőként nem a várost minősíti, hanem - szerintem - téged - a sikertelenséged. Gyere a "fővárosba", itt olcsók az albérletek...:) Igen jól élek belőletek!
Nem tudhatom a szakodat, de több szakon sokan már jó előre (pl. az állásbörzéken) szerződéseket kötnek, és van ösztöndíjuk és lesz munkájuk is!
Én meg pont azon agyalok, hogy "Debrecenbe kéne menni", mert ott van a családom (is)... Úgyhogy: van eladó lakásom - ha érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!