Szerintetek várható albérletár növekedés a budapesti garzonoknál?
Figyelt kérdés
Jelenleg kb 65 ezer forint körül lehet bérelni 18 négyzetméteres garzonokat Budapesten (plusz 20 ezer forint a rezsi).
Szerintetek ha vége lesz a koronavírus járványnak, akkor vissza fog térni a pár évvel ezelőtti 150 ezer forintos árukhoz a kiadó garzonok, vagy maradnak ilyen alacsony áron?
2020. jún. 2. 00:41
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Ooh pedig reménykedtem, hogy májusban is lesz esés :(
13/17 anonim válasza:
11es: elolvastam a cikket. Gyakorlatilag egy Rentingo-reklám. Nem vehető komolyan. Épp teszteltem ezt a rentingot tegnap. Az én bérbeadott lakásomra irreálisan magas bérleti díjat adott meg. Sztem a rentingo vagy felsrófolja a bérleti díjat vagy csak a drágább lakások kerülnek fel a rentingora. Egy bérbeadó.
14/17 anonim válasza:
Vicces, amikor a kiadásban érdekeltek a sajtóban igyekeznek "felbeszélni" az árakat :)
15/17 anonim válasza:
Hát ha télen esetleg ideér a vírus második hulláma és jövőre is vége az airbnb piacnak akkor sztem még lejjebb is mennek az albi árak. Egyáltalán nem vagyok Orbán fan, sőt nem is rájuk szavazok, de sztem a második hullámmal kapcsolatban nem téved. Kinyit Európa, minden zsúfolásig tele és jön a hideg.
16/17 anonim válasza:
„Sok albérlet felszabadult Budapesten, és az árak is lementek“
17/17 anonim válasza:
Amúgy én annyira nem érzem ezt az áresést, gondolom azért, mert alapból az olcsóbb 120-140 ezres lakásokat kerestem az elmúlt 2-3 évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!