A tulaj lenne a hibás vagy én?
Elromlott az elektromos kávéfőzőm és, amikor ideköltöztünk, bútorozott temészetesen a lakás, konyhai felszerelések étkészlet, vízforraló, kotyogós kávéfőző is volt.
Mivel a tulaj azt mondta, hogy mindent használhatunk, ezért most elővettem a kotyogó kávéfőzőt mivel a sajátom elromlott, de a kotyogós használt, hat éves. Amikor főzöm benne a kávét furcsán "pukkadozik".
Nagymamámnál régen háromszor robbant fel kotyogós kávéfőző.
Ez sem a legjobb. Arra gondoltam, hogy mivan, ha felrobban, összecsapja a falat, ki kell festeni.
Ha esetlegesen ilyen történne, akkor én lennék a hibás vagy a tulaj lenne a hibás, hogy ilyen nem a legjobb régi kotyogós kávéfőzőt biztosított számomra?
Majdnem 3000 forint egy új.
Biztos megéri ez a költség a kételyt és balhét.
Akkor már nem kotyogót, mert mind felrobbanhat, hanem másik elektromost.
Csak úgy voltam vele, ha lehet nem költök, használom azt, mert nekünk hozták ide, hátha nem lesz gond, mert most a járványben ezer forintot is megnézem hová teszek.
"Amikor főzöm benne a kávét furcsán "pukkadozik"
Ugye tudod, hogy ezért hívják kotyogósnak?
Csak akkor robban, ha nagyon megtömöd, vagy ha tönkremegy a szelep.
Ősrégóta nincs bennük szelep már(vagy 40 éve), mert tilos. Akkor volt kotyogós, már csak a neve maradt rajta.
Ha a súlyzár letapad, akkor a baj.
Ma már csak puffog, ahogy a kávét köpködi.
Csodálkoznék, ha eredeti kotyogós volna.
Ha eredeti kotyogós, akkor üresen megrázva kopogna a súly benne.
Jelenleg felrobbanni akkor tud, ha erősen megtömöd, és túl apró, porszerű a kávé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!